Federació andorrana esquí

Lucas Pagès acaba 24è a la Copa del Món de Les Contamines

Esteve, Rius, Gabriel i Cornella tanquen la primera part de la temporada amb una millora en punts FIS en eslàlom

Lucas PagèsOrigami / Òscar Rius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'esquiador detelemarkLucàsPagésha quedat en 24a posició a la primera provaesprintde la Copa del Món de Les Contamines-Montjoie(França). L'andorrà era 23è a la primera mànega amb 1.16.55, mentre que en la segona ha estat 24è amb 1.19.63. Pagès competirà demà en un segonesprintde la Copa del Món.

Millora de punts FIS d'Esteve, Rius, Gabriel i Cornella

En esquí alpí, l'equip masculí de tècnica ha tancat la primera part de temporada amb millora de punts FIS en eslàlom, segons es publica avui a la 16a llista de la FIS. Per una banda, Àxel Esteve, que va començar la temporada amb25.41punts FIS, tanca la primera part de la temporada amb23.79punts gràcies a les dues victòries assolides en l'últim mes, aEngelbergi ValPalot, i una segona posició a ValPalot. Àlex Rius, ha aconseguit baixar dels30.23punts FIS als27.21amb els resultats obtinguts aEngelberg, on va ser segon i quart; a ValPalot, on va ser primer itercer, i aVeissensee, on va servuitè.

BartumeuGabriel també destaca en la millora de punts, marcant-ne 31.66 mentre que a principis de curs en tenia36.94. La campanya de Gabriel ha estat regular, amb una quarta plaça recent a ValPalot. Finalment, Xavi Comella se situa en l'última llista FIS amb29.32punts, una millorarespecte als35.02d'inici de temporada gràcies al segon lloc assolit aEngelberg.

tracking