x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
BTT

L'Andorra MTB Classic es converteix en Andorra Epic Pyrénées

Edició del 2022.

Edició del 2022.

Edició del 2022.

Actualitzada 02/02/2023 a les 06:45
L’organització de l’Andorra Multisport Festival va confirmar ahir que la prova de bicicleta de muntanya de l’esdeveniment que té com a epicentre la Massana, l’Andorra MTB Classic, farà un pas endavant convertint-se en l’Andorra Epic Pyrénées a partir d’aquesta mateixa edició, aconseguint un prestigi extra després d’alinear-se amb les Epic Series.

Aquest circuit compta amb proves de prestigi, en què destaca l’Absa Cape Epic, la cursa que es realitza íntegrament a Sud-àfrica. A més, el circuit té la 4 Islands MTB Croatia, la SPAR Swiss Epic i The Pioneer i, des d’ara, l’Andorra Epic Pyrénées. Tots aquells corredors que completin dues d’aquestes carreres, una de les quals la sud-africana, es converteixen en Epic Legend, un reconeixement especial.

El project manager de l’Andorra Epic, Aleix Ribell, va assenyalar que “Andorra és un paradís de la BTT i el canvi de nom posiciona l’experiència de l’esdeveniment de més bicicleta de muntanya, més quilòmetres i més oportunitats per conquerir els Pirineus al Principat d’Andorra”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts