x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
esquí forapista

Iker Reyes cau en la prova Freeride World Tour d'Arcalís

L'andorrà ha topat amb una pedra en el tram inicial de la baixada i no ha pogut puntuar
Podi de la prova d'esquí freeride femenina

Podi de la prova d'esquí freeride femenina

Podi de la prova d'esquí freeride femenina

reeride World Tour / JBERNARD
Actualitzada 02/02/2023 a les 17:22
Iker Reyes ha caigut en la prova andorrana del Freeride World Tour (FWT), el circuit mundial d’esquí i surf de neu forapista, i no ha pogut puntuar. Reyes ha topat amb una roca en la recepció d'un salt i se li ha sortit l'esquí, raó per la qual no ha pogut puntuar. El rider no ha patit cap lesió i s'ha pogut posar l'esquí de nou i creuar l'arc d'arribada amb normalitat. Reyes comptava amb una invitació per participar en la prova, que ha comptat amb 48 esquiadors i surfistes de neu de 14 nacionalitats .

La finestra perquè se celebrés la cursa anava des de demà fins dijous que ve, però degut a les bones condicions actuals es va donar el vistiplau perquè finalment la cita se celebrès avui a la cara sud-est del cim ordinenc de les Planes. Els guanyadors de la prova en surf de neu han estat Katie Anderson i Ludovic Guillot-Diat, i en esquí han estat Justine Dufour-Lapointe i Valentin Rainer. 

Converses per ser olímpics
Des d’aquesta temporada, el Freeride World Tour manté una aliança amb la FIS per integrar el circuit dintre de la federació internacional, tot i que mantenint certa independència. El CEO del FWT, Nicolas Hale-Woods, va explicar sobre aquest acord que “ens donarà la possibilitat de passar a un estadi superior”, i va admetre que està havent-hi converses “que van pel bon camí” perquè el freeride pugui ser esport olímpic en el futur, tot i que no va voler posar cap data sobre la taula.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts