esquí paraalpí

Puig tanca el Mundial amb una setena plaça a l'eslàlom

Roger Puig, a l'estació d'Espot.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig va tancar el Campionat del Món d’esquí paraalpí que s’ha fet a l’estació catalana d’Espot amb una setena posició a l’eslàlom, el seu millor resultat en totes les proves disputades en l’edició d’enguany del Mundial.

Puig va fer el setè temps a la primera mànega, i va mantenir-lo també a la segona en una pista marcada per les dures condicions, ja que tenia un mur exigent. A més a més, el paraesquiador va aconseguir també el millor temps dintre la seva categoria 9.2.

Després de la cursa, Puig va manifestar que “el setè és el millor resultat que hem aconseguit en un Mundial. Ha estat una cursa molt disputada i molt dura”, i va afegir que “el temps ha estat bé, a prop dels rivals, i estic content del resultat”. Per la seva banda, el tècnic Pol Aguilà va assenyalar que “estem molt contents del Mundial, especialment del resultat d’avui, perquè ha lluitat molt la cursa, que era complicada per les condicions”.

Amb el Mundial ja acabat, Puig se centrarà ara en la Copa del Món, on disputarà dos descensos i dos supergegants a Àustria entre el 6 i l’11 de febrer.

tracking