x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Recuperant sensacions i el coliderat

El MoraBanc s’imposa a casa al Castelló, i torna a empatar a triomfs amb el Palència
Dos Anjos, Andric i Rubio celebren una cistella.

Dos Anjos, Andric i Rubio celebren una cistella.

Dos Anjos, Andric i Rubio celebren una cistella.

DANI CATALÁN / BCA
Andric va ser el més destacat dels tricolors.

Andric va ser el més destacat dels tricolors.

Andric va ser el més destacat dels tricolors.

DANI CATALÁN / BCA
Actualitzada 29/01/2023 a les 12:01
El MoraBanc Andorra va encetar la segona volta de la LEB Or amb una victòria contra el TAU Castelló per 84-72 en un duel en què els tricolors van mostrar en molts moments la seva millor versió per facturar la 16a victòria a la competició. A més, la jornada va ser rodona pels homes de Lezkano, que van recuperar el coliderat gràcies a la derrota del Palència a la pista del Valladolid per 76-70. Tot i que tricolors i castellans encara no hagin disputat els dos duels, el Palència seguirà sent líder perquè la normativa de la LEB indica que des del primer partit de la segona volta mana l'average particular.

El duel va arrencar amb un intercanvi de cops amb els locals fent mal des del triple amb tres de Dee i un de Rubio, i els visitants dominant la zona, però un bon tram final dels tricolors liderats per Czerapowicz va donar la primera diferència als locals amb el 31-18 al final del primer període. Els homes de Lezkano van arribar a marxar 17 amunt (37-20) després d’una cistella de Luz, però una incomprensible tècnica assenyalada al base brasiler i una de posterior a dos Anjos va descentrar el MoraBanc, i el TAU va aprofitar-ho per fer un parcial de 4-17 i arribar al descans 43-37.

A la represa, un 10-2 de sortida va tornar a donar aire als tricolors arribant a marxar 17 amunt (61-44), però el TAU Castelló venia ben cara la seva pell i va acostar-se a 11 punts just abans de l’últim quart (63-52) en un duel que els tricolors no podien acabar de tancar definitivament. Un triple visitant va obrir l’últim període situant els castellonencs a vuit punts, però els tricolors van respondre amb un 7-0 i mostrant moments de molt bon joc i encert des del tir per tancar definitivament el partit marxant 17 amunt (75-58) a l’equador de l’últim període. El Castelló no va arribar a rendir-se pràcticament fins al final, però els tricolors no van deixar escapar la victòria davant un públic entregat que va gaudir amb el triomf.

Els tricolors afronten ara una setmana amb doble jornada abans de la cita contra el Palència a la final de la Copa Princesa de l’11 de febrer. El MoraBanc visitarà dimecres el Cantàbria (20.45 hores), i diumenge tornarà al Poliesportiu per veure’s les cares contra l’Albacete Basket a partir de les 18.00 hores.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts