Esquí

Roger Puig, 7è a l'eslàlom dels Mundials d'Espot

Irineu Esteve ha acabat 19è a Les Rousses

Roger Puig avui als Mundials d'EspotFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig tanca els Mundials deparaalpí d'Espot amb una 7a posició a la cursa d'eslàlom. Es tracta del millor resultat aconseguit per l'andorràen campionats del Món, a més, s'ha coronat com el millor de la seva categoria9.2.

Puig ha obtingut el 7è temps a la primera mànega,assolinten la segona mantenir la posició tot i tractar-se d'una pista "dura i complicada". L'esquiador tornarà a competir del 6a l'11de febrer aSaalbach-Hinterglemm, a Àustria, on es disputarà la Copa del Món de velocitat.Concretament, competirà en dues curses de descens i dos supergegants, segons informa la Federació Andorrana d'Esquí.

19a posició d'Irineu Esteve a Les Rousses

Irineu Esteve segueix demostrant el seu bon estat de forma i ha acabat en 19a posició a la Copa del Món de Les Rousses (França) a la cursa de 20 quilòmetres clàssics amb sortida massiva. Després del 15è lloc de la cursa de divendres, el fondista de la FAE ha sumat un nou Top-20 al país veí.

Com és habitual en ell, Esteve ha anat de menys a més i passava al volant del 40è lloc pels primers punts cronometrats, però poc a poc ha anat millorant fins a entrar a meta el 19è amb un temps de 51’17”0, a 1’47”9 del noruec Johannes Hoesflot Klaebo, que s’ha endut la victòria. Amb la 19a plaça, a més, Esteve ha sumat 44 punts a la general.

La següent cita pel fondista serà la prorpera setmana, quan disputi els 10 quilòmetres de la Copa del Món de Toblach (Itàlia), última cita del circuit mundial abans del Campionat del Món de Planica (Eslovènia), que es farà del 21 de febrer al 5 de març.

Irineu Esteve avui a Les Rousses

tracking