Eder Sarabia esclata contra el videoarbitratge: "Semblem els 'tontos' del poble"

L'entrenador tricolor va criticar amb vehemència l'expulsió de Pastor al minut 54 contra l'Albacete

Eder Sarabia durant el partit contra l'AlbaceteFernando Galindo

El tècnic de l'FC Andorra, Eder Sarabia, va mostrar el seu enuig envers l'actuació de l'àrbitre del partit davant l'Albacete, Quintero González, un cop finalitzat el partit que va acabar amb derrota tricolor (0-1). Sarabia, molt enfadat a la conclusió de l'enfrontament, va assenyalar que "semblem els tontos del poble" i va assegurar que "ja m'agradaria que em tractessin com l'Albacete o altres equips, tindríem 12 punts més. És la realitat". L'expulsió de Pastor al minut 54 després de revisar el VAR i quan, primerament, el jugador de l'Andorra havia estat penalitzat només amb una groga va treure de polleguera el tècnic: "El VAR no estava per això. El VAR no hi era perquè triguin quatre minuts a decidir una jugada. O es manifesta o no es manifesta... O es manifesta o no es manifesta!".

L'entrenador de l'FC Andorra va ser expulsat amb doble targeta groga i serà sancionat per un partit, que complirà dissabte al Nuevo Los Cármenes davant el Granada.