Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

L'Inter supera l'FC Santa Coloma amb un gol de Marcè i ja és segon

La diana dels colomencs, signada per Eloy Gila, els va fer líders durant 10 minuts
Roger Marcè, autor del gol de la victòria escaldenca, lluita per la pilota.

XAVI MIRÓ / FAF
Actualitzada 19/12/2022 a les 12:07
La darrera jornada de l’any a la Lliga Multisegur va tenir tots els al·licients possibles. L’Inter Escaldes va superar l’FC Santa Coloma en un partit clau entre favorits i ja es col·loquen segons a la classificació a només dos punts de l’encara líder, Atlètic Escaldes, que no poder passar de l’empat sense gols davant la UE Engordany en el partit de dissabte.

L’Inter-FC Santa Coloma es presentava com a vital per seguir l’estel·la de l’Atlètic i, fins i tot, els colomencs van arribar a ser líders durant 10 minuts, gràcies al gol inicial d’Eloy Gila al minut 48 i que avançava els de Chérishev. Els escaldencs, però, van remuntar amb gols de Domi Berlanga (58') i de Roger Marcè (62') per situar-se segons gràcies a la diferència de gols. Des de l’arribada d’Otger Canals, l’Inter ha passat d’estar fora dels llocs de playoff pel títol a situar-se segon a només dos punts del líder, després de sumar 23 dels darrers 27 punts en joc. En el partit destacat de la zona baixa, la Penya Encarnada va guanyar la UE Sant Julià per 2 a 3, en un enfrontament molt emocionant i ple d’alternatives. Chechu Meneses, de penal, va avançar l’equip lauredià al minut 4 però, poc abans del descans, els gols de Pedro Muñoz i Rodrigo Pilot van donar la volta al marcador. Quan semblava que aquest seria el resultat amb què els equips anirien a vestidors, Juan Diego va anivellar el partit pel Sant Julià. A la segona part hi va haver opcions pels dos equips però va ser, de nou, Rodrigo Piloto al minut 77 qui va decantar la balança per la Penya Encarnada amb el 2 a 3 definitiu.

En el darrer partit de l’any 2022 i de la segona volta, la UE Santa Coloma i l’FC Ordino es van repartir els punts (1-1) amb els gols de Junior i Faysal.