L'FC Andorra perd a Osca (1-0)

Un gol de penal a la segona meitat condemna els tricolors

Una acció del partitFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra ha sumat la segona derrota seguida després de perdre 1-0 a Osca per culpa d'un gol de penal a l'inici de la segona meitat. Els tricolors no han pogut traduir el domini en ocasions clares de gol, i la pena màxima assenyalada després de consultar el VAR ha acabat condemnant els tricolors.

El duel ha arrencat amb ensurt tricolor, i és que no s'havia complert ni el segon 30 de joc quan una badada defensiva d'Adri ha deixat aKantéen un u contra u amb NicoRatti, que ha pogut evitar amb una gran intervenció la diana aragonesa. A partir d'aquí, el domini de la possessió ha estat només tricolor, sense arribar a generar cap ocasió, però, i amb els aragonesos esperant aldarreraper intentar sortirràpida la contra, tot i que sense gaire èxit. Els tricolors han començat a tenir algunes imprecisions en la sortida de pilota fruit de l'altra pressió local, però se n'han aconseguit sortir. Però l'oportunitat més clara a la primera meitat no ha vingut amb la pilota en joc,sinóamb una falta directa xutada perJandroque ha sortit fregant el pal de la porteria d'AndrésFernández. La primera meitat, però, ha acabat igual que ha arrencat, amb una oportunitat per l'Osca, en aquest cas notanclara,tanmateix, amb un tir llunyà deJoaquínque ha sortit fregant el pal.

A la represa,CarlosMartínez ha tingut el primer tot just arrencar el segon temps, però la seva rematada de cap, tot sol dins de l'àrea, després d'una excel·lent centrada de Marc Fernández no ha trobat porteria per molt poc. L'Osca ho ha provat amb un tir llunyà de Juan Carlos, però a partir d'aquí, el partit ha canviat. El VAR, després de revisar-ho una bona estona, ha xiulat un penal de Martí Vilà que li ha suposat la segona groga, i que ha acabat amb l'1-0 de Juan Carlos, que no ha fallat des dels 11 metres. Els tricolors semblaven estabornits, i quan començaven a reaccionar, un cop de cap entre Pau iKantéha obligat a aturar el partit més de cinc minuts i ha refredat els homes deSarabia. La vermella directa a Juan Carlos al 88 ha tornat a igualar els homes sobre el camp, però ja era massa tard, tot i els vuit minuts d'afegit, i els tricolors han acabat perdent a L'Alcoraz.

L'FC Andorrajugaràdissabte el tercer partit en sis dies amb la visita del Leganés a l'Estadi Nacional a partir de les 19.00 hores.

tracking