El MoraBanc Andorra supera el Corunya amb més problemes dels previstos (77-70)

Dos Anjos, amb 23 punts, pal de paller de la cinquena victòria consecutiva
Un moment del partit

Fernando Galindo
Actualitzada 07/12/2022 a les 22:09
El MoraBanc Andorra ha cordat el novè triomf de la temporada després de guanyar amb cert patiment al Leyma Corunya per 77 a 70, una victòria que li permet mantenir el lideratge de la LEB Or. Després d'una primera part amb la millor versió del conjunt de Lezkano (47-27 al descans) i sostinguts amb un gran Dos Anjos -ha acabat el partit amb 23 punts i 32 de valoració- l'equip tricolor ha donat pas a la versió més erràtica i ha encaixat un 8-21 al tercer quart que ha donat ales a l'equip gallec i ha evitat sumar un triomf amb certa comoditat. Al darrer quart Speight s'ha ficat l'equip a l'esquena i el MoraBanc ha pogut sumar la cinquena victòria consecutiva amb més patiments dels que es pressuposaven arribats a l'equador de l'enfrontament. El pròxim partit de l'equip tricolor arriba diumenge a la pista del Melilla.