Eder Sarabia, fins al 2025

L’FC Andorra escenifica la renovació d’Eder Sarabia fins al 2025 i el tècnic fa una declaració d’amor etern al club

Eder Sarabia, acompanyat de la parella, Mònica Bernaus, l''staff' tècnic i membres de la directiva del club.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Acompanyat per la totalitat del seu staff tècnic, la seva parella, Mònica Bernaus, i secundat pel president, Ferran Vilaseca, i el director esportiu, Jaume Nogués, l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, molt emocionat, va liderar ahir l’escenificació de la continuïtat a la banqueta tricolor fins al juny del 2025.

El tècnic va llegir un discurs en català i sense poder evitar les llàgrimes va fer palès el seu agraïment envers el país i l’entitat, i es va mostrar immensament satisfet per ampliar el seu vincle –que acabava l’estiu vinent– amb l’Andorra dues temporades més. “Ha estat molt fàcil i he pres una de les decisions més encertades de la meva vida”, va introduir. Tot i haver estat en club importants –FC Barcelona, Las Palmas, Betis o Lugo– i haver dirigit grandíssims jugadors, el tècnic va exposar que “al futbol i a la vida no tot és guanyar o perdre, el més important és ser feliç i per a mi no hi ha res que em faci més feliç que ampliar la meva relació amb aquest club, amb aquest equip i amb aquesta família”. Sarabia va reconèixer que “m’encantaria ser l’entrenador que porti l’Andorra a Primera Divisió i ho lluitarem amb tota la força, il·lusió i determinació del món, però no ens hem de posar terminis per aconseguir-ho”. En aquest sentit, va apuntar que “el que estem vivint ja és inimaginable en tan poc espai de temps. Soc optimista però hem d’anar pas a pas i gaudir del camí, perquè mires la classificació i anem sisens, en llocs de play-off d’ascens a Primera, i fa quatre anys vam començar jugant al camp de l’Almacelles”. L’entrenador tricolor va defensar que el nou vincle hagi estat per a dues temporades més i va subratllar que “això farà que mantinguem un punt d’exigència, perquè són contractes curts i no hi haurà temps per a la relaxació”. En aquest sentit, va deixar clar que, si fos per ell, “em quedaria a Andorra tota la vida”. Finalment, el president Ferran Vilaseca va exposar que la renovació de Sarabia significa “una satisfacció tremenda” i que és “el candidat ideal pel seu estil i per la forma d’entendre el futbol” per aconseguir “allò que hem somiat sempre, estar a les cotes màximes del futbol espanyol i europeu”. Finalment, Jaume Nogués va definir la renovació d’Eder Sarabia com “un dels dies més grans dins de l’evolució del club”. La primera pedra de la definició del projecte ja està posada.

L'entrenador de l'FC Andorra, Eder Sarabia, no va poder evitar les llàgrimes.

tracking