x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tennis

Vicky Jiménez debuta al Crèdit Andorrà Open

La tercera jornada del Crèdit Andorrà Open viurà l’estrena a casa de l’andorrana davant Tatjana Maria
La resident Georgina García no va tenir el millor debut i va caure sense cap pal·liatiu.

La resident Georgina García no va tenir el millor debut i va caure sense cap pal·liatiu.

La resident Georgina García no va tenir el millor debut i va caure sense cap pal·liatiu.

Fernando Galindo
Actualitzada 30/11/2022 a les 11:04
Vicky Jiménez Kasintseva gestiona les papallones a l’estómac mentre acaba definint l’estratègia per posar contra les cordes i, evidentment, guanyar una de les grans favorites a aixecar el Crèdit Andorrà Open, Tatjana Maria.

Ha arribat el dia del debut de l’andorrana a la tercera jornada del WTA125 de casa (19.30 hores) i ho farà contra la tennista alemanya, mare, semifinalista aquest any de Wimbledon i cap de sèrie número tres del torneig. Molt il·lusionada Vicky, que ha treballat aquests dies a la pista central del Poliesportiu i que arriba després de la gira sud-americana, va explicar que “em fa molta il·lusió poder formar part de la primera edició d’aquest torneig. Jugar a casa és diferent perquè jo sempre entreno aquí, estic acostumada a no veure les jugadores i m’agrada veure que hi ha tant nivell”. Tatjana Maria, 70a raqueta del món, és un os dur per a Jiménez, que va reconèixer que “els sortejos no m’acostumen a afavorir mai perquè hi ha molt bones jugadores. Només penso a fer un bon partit i ho afronto com un repte perquè mai he jugat contra ella i en tinc moltíssimes ganes”. Pel que fa a la pista central, Jiménez Kasintseva va admetre que s’ha adaptat perfectament a la superfície dura: “Tothom diu que bota molt la pilota o que s’escapen. Al final jo no ho noto perquè soc d’aquí i per mi és normal. Estic molt còmoda i la pista és espectacular.” Tot i mostrar-se ambiciosa i seguir defensant que poder vèncer a Andorra “és un somni”, Vicky va subratllar que el seu propòsit és anar “dia a dia i partit a partit” i no mirar més enllà de la rival més immediata, perquè tot el que no sigui estar concentrada a com guanyar la jugadora “ho trobo negatiu per a mi”.

Primera sorpresa
La segona jornada es va tancar amb les primeres sorpreses del Crèdit Andorrà Open, ja que alguna favorita es va quedar fora del torneig. Va ser el cas de Linda Noskova, quarta cap de sèrie i número 91 del rànquing, que va perdre davant Alycia Parks per 7 a 6, 2 a 6 i 6 a 2. La cap de sèrie número 2 i número 55 del món, la belga Alison van Uytvanck, va superar la compatriota Yanina Wickmayer en dues mànegues, 6 a 4 i 6 a 4; l’espanyola Cristina Bucsa, número 8, va guanyar l’israeliana Lina Glushko per 6 a 1 i 7 a 6, i Alina Charaeva es va desfer per 6 a 1 i 6 a 4 de la suïssa Joanne Zuger. Altres partits de la segona jornada van provocar la classificació per a la segona ronda de la polonesa Weronika Falkowska (6-4, 3-6 i 6-3) contra Jacqueline Cristian, de la xinesa Zhang Shuai (6-1 i 6-4) davant Nina Stojanovic i, finalment, de Dayana Yastremska, cap de sèrie número 5, que va guanyar Nigina Abduraimova per 1 a 6 i 4 a 6.

 
GEORGINA GARCÍA QUEDA FORA DAVANT SNIGUR
La resident Georgina García no va tenir el millor debut i va caure sense cap pal·liatiu.Georgina García va adonar-se massa d’hora que no tindria el debut somiat a casa. La resident va obrir ahir la representació andorrana al Crèdit Andorrà Open i ho va fer amb una dura i incontestable derrota (1-6 i 2-6) davant l’ucraïnesa Daria Snigur, setena cap de sèrie de torneig i número 146 al rànquing WTA. Arrossegada per la falta de ritme i de competició i llastada per un any farcit de lesions i contratemps, García Pérez no va entrar en el partit en cap moment. Tot i la il·lusió per disputar un partit al Poliesportiu, la resident es va veure superada des del principi i no va saber trobar la tecla per competir. Lluitant a contracorrent davant Snigur i la necessitat de trobar motivació, els dos breaks de la ucraïnesa al primer set ja van col·locar un 1 a 5 que va ser insalvable. Georgina només va mostrar traces del seu tennis al segon joc, que es va anotar en blanc i aprofitant el seu servei. Però no va ser més que un miratge. Molt incòmoda en cada bola, patint a cada punt i amb moltes errades acumulades, algunes terminals, es va acabar enfonsant. Facturada la primera mànega, la segona va ser gairebé un calc. Tot i millorar lleugerament, García Pérez va mostrar poca precisió en els cops i es va veure totalment superada. La resident farà parella amb Vicky Jiménez en la modalitat de dobles i demà debutaran davant d’unes rivals encara per definir.
Etiquetes
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts