L'FC Andorra assaboreix el play-off

El sisè lloc, anecdòtic, arriba per segon cop aquesta temporada després del triomf a Eivissa

Els jugadors de l'FC Andorra van celebrar el triomf al vestidor de Can Misses.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La victòria a Can Misses davant l’Eivissa va permetre a l’FC Andorra abraçar, per segon cop aquesta temporada, la sisena plaça i, per tant, els llocs de play-off d’ascens a la Primera Divisió. Una posició de privilegi que, tenint en compte que s’han disputat només 17 jornades, és anecdòtica per al conjunt tricolor però no per això menys saborosa. “És una passada estar com estem a la classificació”, apunta l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, que afegeix que “no sé quants nouvinguts a la categoria als darrers anys han estat a aquestes alçades com estem ara nosaltres”.

En aquest sentit, el tècnic va explicar que “és cert que sempre parlo de mèrits i del que podem controlar i que ho destaco per sobre dels resultats, però la classificació ja demostra bastant què ets capaç de fer”. Sarabia va reconèixer que “el creixement, l’evolució de l’equip i la maduresa és impressionant i la veritat és que estic encantat. Mirar ara la classificació és molt bonic”.

Per part seva, Martí Vilà va destacar que “estem competint molt bé i veure’ns allà ens fa molt contents perquè demostra el treball que fem dia a dia”. El lateral esquerre, un dels fixos per a Sarabia, va indicar que “tot i això hem de mantenir els peus a terra, seguir treballant i millorant, que és el camí a seguir”. Per Vilà, “el nostre model de joc, el fet de comprometre els rivals tant a casa com a fora”, és un dels motius pels quals es respecta a la lliga l’equip tricolor.

El vessant negatiu de la victòria, la segona consecutiva, va ser la groga que va veure Hector Hevel i la lesió de Dani Morer. L’holandès haurà de complir davant del Cartagena un cicle de cinc targetes i, per tant, està sancionat, i al lateral li faran avui proves per determinar l’abast de la lesió que va patir a l’isquiotibial dret.

tracking