automobilisme

Llovera torna al Dakar amb Llobera de copilot

Seran a la línia de sortida amb un camió de l’equip Fesh Fesh

Llovera, amb el camió amb què va disputar el Dakar 2022.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera tornarà al Ral·li Dakar i ho farà amb la seva neboda, Margot Llobera, de copilot. L’organització de la cursa va confirmar la llista de participants i entre aquests hi ha Llovera i Llobera amb el dorsal 523 juntament amb el txec Petr Vojkovský. Tots tres seran a la línia de sortida del Ral·li Dakar del 2023 el 31 de desembre a l’Aràbia Saudita a bord d’un camió Iveco de l’equip Fesh Fesh.

Aquesta serà la vuitena participació d’Albert Llovera, que ja va prendre part a la cursa el 2007, 2014 i 2015 en la categoria de cotxes, i el 2016, 2017, 2020 i 2022, en camions. El 15è lloc de l’edició del 2020 és la seva millor posició fins al moment. De la seva banda, per a Margot Llobera serà la segona experiència després d’haver participat aquest 2022 com a copilot de la catalana Mercè Martí.

DESPRES, NO, BARREDA, SÍ

A la primera llista de participants no apareix el resident Cyril Despres, habitual a les últimes edicions amb un bugui propulsat per hidrogen. Sí que hi seran, en canvi, noms com els residents Joan Barreda, Sam Sunderland o Adrien van Beveren, competidors cridats a lluitar pel triomf a la categoria de motos.

tracking