Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Derrota per la mínima de la sub 21 contra Malta (2-1)

Un gol a la sortida d’un córner dona el triomf al conjunt maltès

Un instant del partit disputat ahir a Malta.FMF

La selecció sub 21 de futbol va perdre ahir per la mínima contra Malta (2-1) en un duel amistós per preparar els següents compromisos internacionals oficials. El conjunt local va avançar-se al minut 21, però els tricolors van poder empatar abans del descans gràcies a una gran acció individual d’Èric de las Heras al minut 42 que va acabar amb gol. A la represa, la igualtat va seguir sent la tònica del partit, però el conjunt local va aprofitar un córner per marcar el 2 a 1 al minut 70 que acabaria sent definitiu per endur-se la victòria.

Després del partit el seleccionador, Eloy Casals, va manifestar que “ha estat una llàstima el resultat perquè crec que no hem merescut perdre”, i va afegir que “crec que en molts moments del partit hem estat superiors i els ha costat sortir”.

La selecció sub 21 coneixerà el 2 de desembre els seus rivals a la fase de classificació de l’Europeu de la categoria.