El MoraBanc enceta la LEB Or amb victòria (73-81)

Els tricolors s'han imposat al TAU Castelló

El MoraBanc enceta la LEB Or amb victòriaTAU Castelló

El MoraBanc Andorra ha obert la lliga LEB Or amb una victòria per 73-81 a la pista del TAU Castelló. En un duel en què els tricolors han anat de menys a més, l'equip de Natxo Lezkano ha acabat sumant el primer triomf del curs després d'un bon tercer quart.

Els tricolors han tingut un inici molt dolent, començant 10-3 perdent amb molt desencert en atac, sense poder fer mal en defensa, i perdent també en la lluita pel rebot. Poc a poc, el MoraBanc s'ha començat a situar a la pista, i liderats per un Marin Maric amb sis punts seguits, ha igualat el partit 12-12. Els tricolors han seguit mostrant la seva millor versió i anul·lant els castellonencs, i ha tancat el primer quart 15-19. El duel ha entrat en un intercanvi de cops des del triple, on el MoraBanc ha acabant sortint victoriós, i ha pogut arribar al descans manant 36-43,.

A la represa, els tricolors han agafat de punts de marge (38-48), i han tingut bons moments de joc que els han permès arribar a marxar 15 amunt (42-57) a l'equador del tercer període. Els locals estaven totalment impotents, i s'ha anat demostrant amb tres tècniques pràcticament seguides, dues de les quals al tècnic Juan Antonio Orenga, que ha estat expulsat, mentre que els tricolors han seguit a la seva, i han tancat el tercer quart 51-69 amunt. Un 7-9 de sortida ha fet creure els locals amb la remuntada, o al menys amb poder entrar dins del partit, però el MoraBanc Andorra no s'ha deixat sorprendre i s'ha endut la victòria.

Els tricolors s'estrenaran a casa el dimecres vinent, quan rebin al Grupo Alega Cantabria al Poliesportiu a partir de les 20.00 hores.