x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí Alpí

Homenatge a cinc exdirigents vinculats als esports d'hivern

La FAE i el COA reconeixen Isidre Baró, Josep Maria Cosán, Antoni Garralà, Antoni Rovira i Pere Canals
Homenatge de la FAE i el COA

Homenatge de la FAE i el COA

Acte d'homenatge i reconeixement a les persones vinculades als esports de neu que han treballat pels equips andorrans juntament amb el Comitè Olímpic Andorra

Membres de la federació

Membres de la federació

Membres de la federació

FAE
Actualitzada 04/10/2022 a les 19:40
L'acte d'homenatge i reconeixement a les persones vinculades als esports de neu que han treballat pels equips andorrans juntament amb el Comitè Olímpic Andorra ha tingut lloc avui a l'Hotel Naudi de Soldeu, segons informa la Federació Andorrana d'Esquí. Així, la FAE i el COA han reconegut la feina dels que van ser dirigents Isidre Baró, Josep Maria Cosán, Antoni Garralà, Antoni Rovira i Pere Canals. 

En aquest sentit, Baró va ser president del COA des de 1974 al 1997 i ha estat en diversos Jocs Olímpics d’Hivern; Josep Maria Cosán va ser secretari general del COA (1975 al 2002), vicesecretari del COA del 74 al 75 i president de la FAE des de 1992 al 2000; Antoni Garrallà va ser delegat de la FAE, va ser als Jocs de Lake Placid 80 i d’Abertville 92 i va ser delegat del COA del 1973 al 1993, a més de ser president de l’Esquí Club Andorra (ECA), Antoni Rovira també delegat del COA des del 1980 fins el 1988, membre de la junta directiva de l’ECA, i delegat als Jocs de Lake Placid 80 i Sarajevo 84; Pere Canals, delegat del COA als Jocs de Lillehammer 94, vicepresident de la FAE des del 1990 al 2000, i president del Pas de la Casa Grau Roig (PCGR), segons destaca l'organització.

La federació recorda que l'any passat es va retre homenatge a alguns dels esportistes que van representar a Andorra als Jocs Olímpics d’Hivern, com Lluís Molné, Lluís Viu i Francesc Viladomat. Aquest any el reconeixement va dirigit a part d’aquelles persones que, des de la part organitzativa, van possibilitar la feina per poder estar representants a les diferents cites olímpiques.

L’acte ha comptat amb la presència dels dirigents de la Federació Andorrana d’Esquí, dels esquí clubs del país així com del Govern. Acompanyats pels membres del COA, el món de l’esquí andorrà ha reconegut el treball fet d’Isidre Baró, Josep Maria Cosán, Antoni Garralà, Antoni Rovira i Pere Canals.
  • #1 Meritxell Cosan
    (05/10/22 03:25)

    Josep Maria Cosan (SENSE accent tancat a la A, és un cognom català i, deixant de banda q és un nom propi, en aquest idioma les paraules agudes  nomes s'accentuen si acaben en -en -in; vocal +s o vocal sola), i en tot cas si mai dugués accent seria obert!
    Així mateix, Antoni GarraLLà és amb doble “l”.

    MOLTES GRÀCIES!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts