L'Atlètic Escaldes empata, però es manté com a líder

Inter, FC Santa Coloma i UE Sant Julià, empatats en segon lloc

Els jugadors de l'Atlètic Escaldes celebren el gol.FAF / X. MIRÓ

L’Atlètic Club d’Escaldes es manté com a líder de la Lliga Multisegur Assegurances tot i empatar ahir 1-1 contra l’FC Santa Coloma en el retorn de la competició després de l’aturada internacional per les seleccions. El conjunt escaldenc va avançar-se al marcador al minut 51 gràcies a un gol de Bolívar, que va aprofitar una assistència de Maffeo per marcar. L’alegria va durar poc als escaldencs, que van veure com 11 minuts després, Toribio feia l’1-1 que acabaria sent definitiu.

L’Atlètic Escaldes té ara dos punts de marge respecte a la tripleta de perseguidors, formada per Inter Escaldes, FC Santa Coloma i UE Sant Julià. Precisament escaldencs i lauredians van protagonitzar un altre dels empats de la jornada en un duel que va finalitzar també 1-1. El vigent campió va avançar-se al minut 20 amb un pèl de fortuna, ja que Alarcón va intentar rebutjar una centrada d’Aridai, i va acabar fent-se gol en pròpia porteria, tot i que abans d’arribar al descans, la UE Sant Julià, va fer l’1-1 amb una espectacular jugada individual d’Almeida.

L’altre empat de la jornada van protagonitzar-lo UE Santa Coloma i FC Ordino, mentre que al duel entre els dos últims classificats, la UE Engordany va imposar-se per 1-0 al Penya Encarnada d’Andorra. Els blanc-i-negres, però, van haver de patir de valent fins al final, ja que el gol no va arribar fins al minut 87, quan Marc Pujol va aconseguir des del punt de penal el primer gol del curs per a la UE Engordany que va fer sumar els tres punts a l’equip.