x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Velocitat de creuer

L’FC Andorra manté la inèrcia de la temporada passada i acaba la jornada en llocs de ‘play-off’ d’ascens
Els jugadors de l'FC Andorra celebren el segon gol, aconseguit per Bakis, davant el Llevant a l'Estadi Nacional.

Els jugadors de l'FC Andorra celebren el segon gol, aconseguit per Bakis, davant el Llevant a l'Estadi Nacional.

Els jugadors de l'FC Andorra celebren el segon gol, aconseguit per Bakis, davant el Llevant a l'Estadi Nacional.

Fernando Galindo
FC Andorra Vs Llevant

FC Andorra Vs Llevant

Els jugadors de l'FC Andorra celebren el segon gol, aconseguit per Bakis, davant el Llevant a l'Estadi Nacional.

Fernando Galindo
Actualitzada 03/10/2022 a les 12:02
Les excel·lents sensacions, tot i ser un nouvingut a la Segona Divisió A, que està deixant l’FC Andorra en només vuit jornades de lliga fa mantenir en l’entorn una eufòria, lògica, però certament continguda. L’equip tricolor acumula 14 punts de 24, es mostra irresistible a l’Estadi Nacional -Granada, Eibar i Llevant n’han sortit amb la cua entre cames- i acaba la jornada en llocs de play-off d’ascens a Primera Divisió. Pot fer una mica de vertigen, però el tècnic, Eder Sarabia, sense voler tirar aigua al vi, va rebaixar l’efusivitat: “No vulgueu anar massa de pressa. Visquem i gaudim d’aquest moment amb tranquil·litat i no hem de córrer. Queda moltíssima lliga”, va declarar. L’entrenador tricolor reconeix que “contra el Llevant vam aconseguir una victòria de convenciment, de creure i de reforçar l’estat en què estem, sobretot aquí a casa, on som molt forts i ens creiem capaços de guanyar qualsevol equip”.

Sarabia exposa que “a poc a poc anem exhibint més maduresa, registres dels que podíem tenir l’any passat i una fantàstica mostra del creixement de l’equip”. El tècnic, a més a més, afegeix que “m’alegro moltíssim de tot el que estem vivint, estem vivint un somni i no volem despertar-nos. Hem tingut un inici de lliga duríssim, amb tres aspirants a l’ascens a l’Estadi Nacional, amb tres sortides consecutives, cinc partits fora de casa i som a dalt”.

L’EFECTE VALERA
Però si un futbolista va personificar el viratge del partit contra el Llevant va ser Germán Valera. L’extrem murcià, cedit per l’Atlético de Madrid, va sortir al camp al minut 56 i va fer dos gols -el primer gairebé en la primera pilota que va tocar- i la seva irrupció va esdevenir cabdal en la remuntada de l’FC Andorra. “Curiosament, a casa sempre començàvem guanyant i ahir vam poder sumar la victòria tot i començar perdent”, destaca Valera, que afegeix que “l’entrenador ens va transmetre la tranquil·litat per continuar treballant el partit i capgirar-lo”. El bigolejador comenta que “ja tenia ganes de poder veure porteria i el gol és el que dona confiança a un jugador. Ara només queda seguir treballant per tenir continuïtat”. Valera reconeix que “el Llevant és un gran equip, amb un objectiu clar de tornar a pujar a Primera. Van sortir forts, ens van marcar ràpid i ens va descol·locar una mica”. Per al jugador tricolor, l’Andorra “va saber patir en els moments complicats, i això ens fa més forts. La confiança que tenim va fer també que poguéssim matar el partit amb el tercer gol”. Tot i les excel·lents sensacions, Valera manté el mateix discurs que el tècnic, Eder Sarabia, i deixa clar que “hem de mantenir els peus a terra, però és cert que podem guanyar qualsevol rival i ho estem demostrant”. Una sentència, la de 3 a 1 davant el Llevant, que va arribar en temps afegit, com sis dels 10 gols que ha fet l’equip tricolor. “La dada demostra que res no és casualitat, que treballem els partits fins al final, i que alguna cosa estem fent bé”, sentencia. L’equip tricolor torna a la feina demà a l’Estadi Comunal Joan Samarra amb l’enfrontament davant el Màlaga a La Rosaleda, diumenge vinent a les 21.00 hores, en l’horitzó.

 
EL FILIAL SUPERA EL TORÀ (2-0) AMB DOS GOLS D'IVÁN FERNÁNDEZ
L’FC Andorra B va superar a la Borda Mateu el Torà per 2 a 0, en la tercera jornada del grup 15 de Tercera Catalana, i manté la bona línia a casa. Dos gols d’Iván Fernández, als minuts 19 i 60 de partit, van ser suficients perquè els tricolors despatxessin l’equip lleidatà i es poguessin rescabalar de la derrota la jornada passada al camp del Vallfogona de Balaguer.
En tres jornades disputades, el filial de l’Andorra ha sumat sis punts -dues victòries a casa, davant el Bellcairenc i el Torà- i s’acomoda a la zona noble de la classificació. La propera cita, quarta jornada, serà al camp del Ponts, diumenge, dia 9, a les 16.00 hores.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts