Una victòria per creure (3-1)

L’FC Andorra remunta el Llevant amb una gran segona part i dorm en llocs de play-off

FC Andorra Vs Llevant

L’FC Andorra continua en un núvol i ahir va carregar-se un altre dels forts de la categoria a l’Estadi Nacional, el Llevant, a qui va superar per 3-1 entre l’èxtasi i el deliri de la parròquia tricolor, que xala de valent veient el que fa el seu equip i que, de tant en tant, es frega els ulls per ser conscient que allò que està veient cada 15 dies no és un somni ni un miratge, sinó que és la bonica realitat. Ahir va tocar patir per remuntar el gol inicial de Brugué, però la immaculada segona meitat va permetre remuntar als homes d’Eder Sarabia amb les dues dianes de Germán Valera i una nova cita amb gol de Bakis van fer dormir l’equip en posicions d’ascens a Primera Divisió.

El duel va arrencar de la pitjor manera possible per als tricolors, i és que després d’una primera arribada sense perill del Llevant, els valencians van fer el primer quan tot just s’havia arribat al minut set. De Frutos, des de gairebé el mig del camp, va fer un canvi de joc a l’altra banda, on Brugué va controlar i va poder entrar fins a l’àrea per superar Lizoain amb una bona definició. Els homes d’Eder Sarabia van quedar mig estabornits, però es van anar refent a poc a poc, fins que Marc Fernández, al 22, va tenir la primera per a l’FC Andorra amb un xut des de la frontal que va treure Cárdenas amb una bona intervenció. Els tricolors van continuar apropant-se, però els d’Orriols no quedaven endarrere, i Brugué hauria pogut fer el segon, tot i que la més clara va ser per a l’FC Andorra amb un u contra u d’Hector Hevel que va sortir fregant el pal. Els tricolors dominaven, però l’última va ser visitant, amb un cop d’esperó d’I- borra amb què es va arribar al descans.

A la represa, el clar protagonisme va ser Bakis, que va tenir dues ocasions d’empatar el duel en els cinc primers minuts, però no es va mostrar encertat. I tot va canviar al 56 amb l’entrada de Valera. L’extrem murcià va revolucionar el duel i va empatar dos minuts després aprofitant una assistència d’Alti. L’equip hi creia, el Nacional hi creia, i el Llevant semblava estabornit. I pam. Falta lateral servida per Rubén Bover, i Bakis va arribar al segon pal per fer el 2-1, que va fer embogir els 2.621 espectadors presents a l’Estadi Nacional. Els valencians semblaven KO, però encara van tenir temps de buscar l’empat quan s’acostava el temps afegit i van fer lluir Lizoain amb algunes intervencions. S’olorava el gol, i va acabar arribant, però el 3-1 obra, de nou, de Valera, que va servir per sentenciar el partit i mantenir el feu tricolor invicte.

L’FC Andorra, que suma ja 14 punts i s’instal·la a la part alta, visitarà la propera setmana un altre dels camps històrics de la categoria, La Rosaleda de Màlaga.

Valera celebra amb la pilota a les mans un dels gols, ahir.

Germán Valera celebra el 3-1, que va sentenciar el triomf contra el Llevant.