Els 'isards' estrenen l'Europeu amb una derrota a Dinamarca (25-10)

Un instant del duel disputat ahir.RUGBY EUROPE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els isards van arrencar l’Europeu en la seva Conferència 2 Nord amb una derrota per 25-10 a Dinamarca en un duel amb alternatives que es va acabar decidint a la segona meitat. La cosa, però, va arrencar més que bé per als tricolors sota la pluja danesa, ja que un assaig de Peter Ambor amb transformació posterior del debutant Aymar Ponsolle va situar el 0-7 al marcador per als visitants. Però Dinamarca va reaccionar, i bé, abans del descans, perquè amb tres cops de càstig va poder remuntar el duel abans de passar pel vestidor amb el 9-7 que reflectia l’electrònic.

A la represa, Andorra va tornar a posar-se a davant amb un nou tir a pals de Ponsolle. Però a partir d’aquí, Dinamarca va mostrar la seva millor versió i va sentenciar el partit amb dos cops de càstig i un assaig amb transformació posterior que van deixar el duel amb el 25-10 final.

La cita següent per als isards serà a casa el 29 d’abril de l’any vinent, quan l’equip tricolor rebrà Noruega en el segon duel de la Conferència 2 Nord.

tracking