L'FC Andorra s'enfronta a un altre històric

Llevant UD, tercera visita consecutiva d’alt llinatge després de Granada i Eibar

Sinan Bakis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra afronta el tercer partit consecutiu d’alta volada a l’Estadi Nacional d’aquesta temporada. Després de Granada i Eibar, el Llevant –un altre equip que el curs passat estava a Primera Divisió– es presenta aquesta tarda (18.30 hores) al feu de la Baixada del Molí en un enfrontament que ha de servir per refermar la trajectòria dels tricolors a casa.

Els d’Eder Sarabia porten dos victòries en dos partits i els valencians només saben empatar en els tres duels disputats lluny del Ciutat de València. “Tant de bo puguem repetir el guió dels altres dos partits, sent protagonistes i estant molt bé en tots els sentits”, va apuntar l’entrenador tricolor. Sarabia va reconèixer que “a casa ens sentim forts, estem en un bon moment i estem demostrant ser capaços de sobreposar-nos a les adversitats. Sens dubte estem mostrant tenir personalitat”. L’entrenador biscaí no va rebutjar l’etiqueta de matagegants que se li està atribuint a l’Andorra i va comentar que “hem guanyat partits fent un bon futbol davant dos clars candidats com Granada i Eibar. Això vol dir que estem fent les coses molt bé”. Sarabia va afegir que “el Llevant és un equip amb molts registres i té molta varietat a la seva plantilla. Ens agraden aquest tipus de reptes”. Carlos Martínez serà baixa per sanció, després de la vermella directa que va veure al Carlos Belmonte d’Albacete, així com els lesionats Petxarroman, Jacobo i Morer. En canvi, un cop recuperat de la lesió a l’isquio, la tornada d’Adrià Vilanova és la gran novetat a la llista. L’absència de Carlos Martínez obre de bat a bat la possibilitat de ser titular per primer cop aquesta temporada a Sinan Bakis, una aposta que va ser confirmada pel mateix Sarabia. “Estem molt contents de la seva adaptació, del seu rendiment i les alternatives que ens està donant. El tècnic tricolor, a més, va aprofitar per fer una declaració d’amor al club i per validar la seva renovació per a tres temporades més, fins al 2025. “Aquí ho tinc tot i soc feliç al país i al club. És cert que em vull quedar molts anys, estem parlant per renovar, estem a prop d’arribar a un acord i hem de seguir gaudint del camí”.

EL LLEVANT, AMB URGÈNCIES

Tot i estar encara a la vuitena jornada de lliga, el Llevant, un altre dels històrics i cridats a estar a la part alta de la classificació, arriba a Andorra ja amb urgències. El seu inici de lliga, molt irregular, el fa tenir ja necessitat i afrontarà davant els tricolors el segon partit consecutiu lluny del Ciutat de València, on encara no coneix la derrota –ni la victòria–. “El Llevant és un equipàs”, va indicar Eder Sarabia, que va afegir que “tot i que no estigui en el seu millor moment, té poder i talent individual en cadascuna de les posicions”. El tècnic tricolor no va entrar a valorar si l’equip granota anirà o no a discutir la possessió a l’Andorra, però sí que va explicar que l’equip tricolor “ha d’estar preparat per posar-s’hi en tots els contextos i hem de ser agressius, recuperar ràpid, estar preparats per al seu contracop i poder sentir-nos forts quan ens toqui defensar”.

UE OLOT, RIVAL DE L'FC ANDORRA A LA COPA CATALUNYA

La UE Olot de Segona RFEF, actual equip de l’extricolor Ernest Forgas, serà el rival de l’FC Andorra a les semifinals de la Copa Catalunya absoluta. L’eliminatòria, a partit únic, es disputarà dimecres 16 de novembre a l’Estadi municipal d’Olot, mentre que el CP San Cristóbal s’enfrontarà al CF Badalona Futur en l’altra semifinal, en terreny egarenc.

L'ESTAT DEL RIVAL

Adrián G. Cremades, Levante UD Ràdio Necessitats de victòria Després de la inesperada derrota a casa contra el Cartagena i l’empat a Burgos, el Llevant es presenta a Andorra amb la imperiosa necessitat de sumar tres punts. L’equip es troba encara en una fase de proves, de creixement, sense agafar la velocitat de creuer, i el tècnic, Mehdi Nafti, no ha repetit encara alineació. A l’FC Andorra se’l veu com un equip molt complicat, que juga molt bé al futbol, que no té grans noms però sí una idea molt arrelada i un enorme treball al darrere d’Eder Sarabia.

tracking