x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rugbi

El VPC femení arrenca el curs contra el Cornellà

Les tricolors busquen accedir a la Divisió d’Honor Catalana
Duel del curs passat del VPC.

Duel del curs passat del VPC.

Duel del curs passat del VPC.

M. B.
Actualitzada 01/10/2022 a les 12:05
El VPC femení arrenca avui la temporada oficial amb la disputa del primer partit de la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana contra el CRUC/RC Cornellà a les 17.00 hores a Prada de Moles. En aquesta primera fase, els equips estan dividits en grups de tres, i els dos primers passaran a disputar la Divisió d’Honor Catalana, així que aconseguir avui el triomf donarà pràcticament el bitllet a les noies de Dani Raya per obtenir aquest primer objectiu del club. L’altre partit del grup arribarà a domicili contra la UE Santboiana el 8 d’octubre a terres catalanes.

El tècnic de l’equip va manifestar que “arribem força bé, és cert que tenim un grup nou perquè hem tingut força baixes”, i va afegir que “hi ha noies noves i tenim moltes ganes d’arrencar aquesta temporada”. De cara al duel d’aquesta tarda, l’entrenador va assenyalar que “l’any passat vam guanyar els dos partits contra el CRUC/RC Cornellà, però crec que també és un cas similar al nostre que ha canviat molt i haurem de veure l’equip que tindrem al davant”, mentre que, per últim, Raya va afirmar que “hem de veure el nostre joc, perquè s’adequa més al nostre estil”.

Pel que fa a l’equip masculí del VPC, l’estrena haurà d’esperar, ja que estava programada per avui, però es va haver d’ajornar pel duel dels isards. La selecció masculina enceta la Conferència 2 Nord de l’Europeu aqueta tarda a domicili contra Dinamarca, un duel contra la que es preveu que serà la selecció més forta del grup.
Etiquetes
  • #1 Patricia
    (01/10/22 18:56)

    Cornellà? El equip femení de rubgy del Español de Cornellà?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts