Molta feina per fer (101-97)

El MoraBanc força la pròrroga contra el Lleida, però acaba caient i es queda sense títol

Un moment del partit jugat ahir a la tarda al Barris Nord de Lleida.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va perdre 101 a 97 el partit contra l’ICG Força Lleida a la tornada de la final de la Lliga Catalana LEB or, i es va quedar sense títol després d’haver forçat la pròrroga amb el 84 a 86 al final del temps reglamentari. Els 20 punts de Czerapowicz, els 19 de Dee o els 16 de Dos Anjos no van servir per contrarestar l’estratosfèrica actuació del jugador del Lleida cedit pel Barça Juani Marcos, que va anotar 33 punts i que va tenir l’ajuda de Vucetic i Carrera, amb 20 i 16 punts, respectivament. Avisava el tècnic, Natxo Lezkano, a la prèvia que si l’equip volia endur-se el títol, on més havia de millorar era en la defensa, i va passar tot el contrari, encaixant, amb una pròrroga pel mig, això sí, 101 punts.

El duel va arrencar amb el Lleida per davant, però ràpidament el MoraBanc va poder capgirar el marcador i agafar set punts (la renda màxima) de marge, tot i que els locals van anar millorant fins al 39 a 42 del final de la primera meitat. Una nova embranzida tricolor a la sortida dels vestidors va tornar a posar els homes de Natxo Lezkano set amunt, però no aconseguien acabar de trencar el partit i els lleidatans es mantenien més que vius i enganxats com una paparra, gràcies sobretot a la tripleta formada per Marcos, Carrera i Vucetic. Per part del MoraBanc, Dos Anjos va fer una bona feina sota de la cistella, mentre que Czerapowicz i Dee van mostrar la seva espurna i qualitat per fora.

La reacció lleidatana no va aturar-se, sinó que va anar a més, posant-se per davant amb el 71 a 69 per primer cop des del 7 a 6. El partit va entrar en una dinàmica d’intercanvi de cops on semblava que podia guanyar qualsevol. I és que tots dos van estar a prop de fer-ho, tot i que feia la sensació que eren els locals els que estaven més a prop, però Maric va treure’s set punts seguits de la màniga per dur el duel a la pròrroga 84 a 86. Al temps extra va seguir la igualtat, però quan el més calent era a l’aigüera va ser l’ICG Força Lleida qui va mostrar-se millor i qui es va acabar enduent el títol.

El proper cop que el MoraBanc Andorra surti al parquet per jugar ja anirà del tot de debò i ho farà per arrencar la temporada, i per començar a buscar l’objectiu prioritari i gairebé únic d’aquesta temporada, tornar a l’ACB l’any següent a haver perdut la categoria al Poliesportiu contra el Tenerife. Els tricolors debutaran divendres vinent a la pista del Castelló però el que va demostrar el duel d’ahir és que encara queda força feina per fer.

"NO HEM DEFENSAT MOLTES OPCIONS"

L'entrenador del MoraBanc va manifestar després del matx que “no hem estat malament en atac tot i que queden detalls per polir, però al darrere no hem estat capaços de defensar moltes opcions”, i va cloure que “a la pròrroga ells han estat millors”.

Diogo superant Czerapowicz al duel celebrat ahir al Barris Nord.

tracking