x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Trial

L'X-Trial d'Andorra la Vella torna per coronar campió Toni Bou

La prova se celebrarà dissabte 8 d’octubre a la capital i el resident arriba amb un nou títol a la butxaca
Presentació de l'X-Trial d'Andorra la Vella.

Presentació de l'X-Trial d'Andorra la Vella.

Presentació de l'X-Trial d'Andorra la Vella.

Fernando Galindo
Actualitzada 30/09/2022 a les 12:02
L’X-Trial d’Andorra la Vella torna a escena el 8 d’octubre en una cita especial que servirà per coronar el resident Toni Bou campió del món després d’haver obtingut el setzè títol mundial indoor (a més de setze més a l’aire lliure). Precisament aquest serà el principal reclam de la prova, que serà l’última del calendari, en què els organitzadors esperen un Poliesportiu ple o pràcticament ple. De fet, segons van explicar ahir, la venda d’entrades porta un bon ritme i s’espera que, com a mínim, es pugui omplir en un 40% la capacitat del Poliesportiu.

El resident Toni Bou va manifestar durant l’acte de presentació de la prova que està “molt content d’arribar amb el títol”, però que això no farà que surti relaxat ni de bon tros, ja que va agregar que sortirà “com si em jugués el títol, és una cursa del Mundial i a casa, he guanyat les dues que he corregut aquí i no vull que ningú me la prengui”. El pilot va destacar que té “ganes de donar-ho tot, és la disciplina amb la qual més gaudeixo, i tinc ganes de celebrar el títol amb la gent de casa i els meus amics”, i va cloure que “normalment a l’última cursa si el títol està decidit no hi ha pressió, però segur que n’hi haurà amb tota la gent tot i que espero mostrar la millor versió i fer gaudir el públic”.

Es preveu que la prova es retransmeti a 90 països arreu del món, i és per això que la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va assenyalar que “és important que puguem gaudir d’aquests esdeveniments perquè som un país que viu del turisme i hi haurà una promoció molt gran de la parròquia i del país”, mentre que el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, va declarar que “tornarem a demostrar que som capaços d’organitzar esdeveniments de primer nivell”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts