Andorra presenta les finals de la Copa del Món a la FIS

La jornada a Zúrich ha servit per establir contactes i els acords pertinents per tenir els detalls tècnics

La pròxima trobada amb la FIS serà 3 al 5 de maig a DubrovnikFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comitè organitzador de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí d'Andorra que tindran lloc del 13 al 19 de març del pròxim any, ha presentat l'esdeveniment a Zurich en el marc de la reunió de la tardor de la FIS, segons informa la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) en un comunicat. Així, la jornada ha servit per realitzar diverses reunions d’organització per establir els contactes i els acords pertinents i tenir tots els detalls tècnics preparats per als dies de competició,també s’han tractat els calendaris de l’any vinent però sense parlar de possibles candidatures.

La pròxima trobada amb la FIS serà3 al 5 de maig a Dubrovnik, en el congrés anual, on previsiblement s’establirà un calendari acurat a anys vista per poder treballar amb anticipació. La FAE informa que per la seva part, l'organisme internacional ha agafat el compromís depresentar aquesta previsió, a la primavera.

Per part de la FAE hi ha assistit el seu president, Pepi Pintat, així com el gerent, Carles Visa, el director d’alpí, Roger Vidosa, el delegat tècnic, Toni Crespo, així com el metge Bernat Escoda. També hi ha estat Patrick Touissant com a membre del Consell de la FIS. Per part de Grandvalira Resorts (Soldeu El Tarter) s’hi ha desplaçat l’equip encapçalat per David Hidalgo, director general de les Finals de la Copa del Món 2023; Santi López, director esportiu; i Marc Mitjana, secretari general.

tracking