El MoraBanc busca el títol sense arriscar amb els jugadors tocats

Els tricolors necessiten vèncer per tres punts o més contra el Força Lleida per proclamar-se campions

Duel d'anada de la Lliga Catalana LEB or.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

És pretemporada, però no deixa de ser un títol i per això el MoraBanc Andorra no es deixarà res aquesta tarda contra el Força Lleida (18.45 hores, Esport3) per intentar endur-se la Lliga Catalana LEB or. Després del duel d’anada al Poliesportiu d’Andorra, els números són fàcils per al duel d’avui al Barris Nord i els tricolors seran campions sempre que guanyin per tres o més punts el conjunt lleidatà. Amb l’inici de la lliga ben a prop, però, el tècnic, Natxo Lezkano, no arriscarà i els tres jugadors amb problemes físics, Tobias Borg, Rafa Luz i Juan Rubio, no jugaran avui a la Terra Ferma.

De cara al partit contra el Força Lleida, el tècnic del MoraBanc Andorra va manifestar que “la competició és molt propera i hem d’afinar més”, i va afegir que “jugar per un títol ens fa il·lusió, i encara que no sigui la màxima prioritat és important guanyar”. El tècnic també va referir-se al fet que ha de millorar l’equip respecte a l’anada per intentar guanyar, i va destacar que “sobretot en defensa, és l’aspecte clar a millorar”, i va agregar que “hem de complir unes normes, ser força més proactius a l’hora de defensar, i no tant reactius, i també més físics”.

Més enllà del duel contra el Lleida, el tècnic va analitzar com està l’equip a vuit dies de l’inici de la LEB or, tot afirmant que “ens falta força encara, i segur que si preguntes a tots els entrenadors et diran el mateix perquè els equips no acaben d’estar fins fins al novembre, i més els equips que no hem pogut tenir tothom per entrenar”. En aquesta línia, el director general del club, Francesc Solana, va explicar el que li manca a l’equip per afrontar aquesta campanya a la LEB, i va destacar que “encara manca la solidesa, el coneixement de la lliga, els camps i els arbitratges”, a més “d’arribar amb el màxim d’efectius possible”.

tracking