Un punt contra totes les adversitats

L’FC Andorra assaboreix l’empat a Albacete, assolit tot i els entrebancs i els girs de guió

El tècnic, Eder Sarabia, abraçant el golejador Bakis, al final del partit a Albacete.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El punt aconseguit al Carlos Belmonte, contra l’Albacete, va ser el de les dificultats. El gol de Bakis al minut 92 i després dels entrebancs amb què l’Andorra es va trobar va permetre als tricolors alliberar-se i, sobretot, cridar als quatre vents que comença a dominar els altres registres del futbol. Tal com va passar a Anduva, contra el Mirandés, l’equip d’Eder Sarabia va tornar a rescatar un punt en temps afegit. “Un equip ha de tenir més coses que passar-se bé la pilota, atacar o defensar, i com va passar a Miranda vam creure fins al final”, va dir el tècnic tricolor en la valoració postpartit.

Sarabia va apuntar que el punt de cocció que té ara l’equip li permet “notar el respecte dels rivals i arribar a situacions límit en què ens sentim forts. Potser quan analitzi el partit l’empat em semblarà curt”, va afegir. L’Andorra va mostrar “la capacitat que tenim de lluitar contra totes les adversitats” com, per exemple, a banda de la pluja, l’expulsió de Carlos Martínez al minut 26. Una vermella directa que va marcar el partit, així com el penal que va assenyalar Milla Alvéndiz favorable a l’Albacete. Sarabia va asse­nyalar que “tot i que no em justificaré mai, no era penal. A sobre tenen el VAR per veure-ho i crec que ens hem de centrar una mica més a protegir el joc, a entendre’l i no defensar els que exageren”.

Un cop assaborit el punt, l’FC Andorra tornarà a la feina per preparar el nou repte, el de dissabte a l’Estadi Nacional contra el Llevant. L’equip granota és un altre dels que militaven el curs passat a Primera Divisió.

tracking