Esports

Tres recorreguts en l'OTSO Trail Dog d'Encamp

L'edició d'enguany inclou com a novetat una cursa de 21 quilòmetres

Presentació de la 3a edició de l'OTSO Trail Dog d'EncampComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició de l'OTSOTrailDog d'Encamp comptarà enguany amb tres recorreguts, un d'ells de llarg distància -21 quilòmetres-, enfocat a corredors i gossos més entrenats. El director de la cursa, JordiSolé, ha explicat aquest matí en la presentació de la cursa que la inclusió d'un recorregut més llarg era una de les demandes dels participants. En aquest sentit, es mantindrà el recorregut de 7 quilòmetres en un àmbit més "popular" i se n'afegirà un de 12 i de 21 quilòmetres. A més,Soléha apuntat que el recorregut de 21 quilòmetres "és una novetat total no només aAndorrasinó també als països veïns", per això destaca que podria acabar sent una "cursa de referència". De fet, el director de l'OTSOTrailDog informa que ja hi ha inscripcions depersonesde França, Aragó i el País Basc.

Els tres recorreguts tindran sortida i arribada a la plaça delsArínsolsen tres horaris de sortida, a les 8 hores la de 21 km, a les 9 hores la de 12 km i a les 10 hores la de 7 km. L'entrega de premis i els podis es faran a les 14 hores a la plaça.

La cursa de 21 km tindrà un desnivell positiu de 1.577 metres i passarà pels Cortals i l'estany i el refugi d'Ensagentsamb tres avituallaments. La de 12 km tindrà un desnivell positiu de 988 metres i el recorregut anirà pel refugi delsAgolsamb dos avituallaments.Per últim, el de 7 km, pensat per un públic més ampli, té un desnivell de 467 m positius i passa perEngolasters. Aquest últim es pot fer a peu.

tracking