Un nou punt en l'afegit (1-1)

Un gol de penal de Bakis al 92’ permet a l’equip tricolor, amb 10, sumar al camp de l’Albacete

Sinan Bakis celebra el gol de l'empat al Carlos Belmonte d'Albacete.FC ANDORRA

Sinan Bakis no sembla poder aconseguir mai un final rodó i d’aquells de crispetes. El davanter turc va permetre, de penal i al minut 92, salvar un punt a l’FC Andorra al Carlos Belmonte d’Albacete, en un partit farcit d’entrebancs per al grup d’Eder Sarabia (1-1).

Acostumat des que és tricolor a la freda i a la calenta -a Anduva, contra el Mirandés el gol va arribar d’una errada anterior-, Bakis va perdonar la vida al minut 94. Altimira va citar el davanter tricolor amb Bernabé amb una assistència fantàstica i mil·limetrada des de mig camp, però a Sinan se li va fer de nit i va enviar la pilota fora quan el públic de l’estadi manxec ja es tapava els ulls i maleïa la seva mala sort. Un punt, malgrat tot, que va deixar un pòsit molt agradable a l’Andorra, amb regust heroic, pel treball que va donar i per totes les hostilitats patides que amenaçaven de portar els tricolors a la sotsobra. La primera, la pluja, que va condicionar gairebé tot l’enfrontament amb la gespa del Carlos Belmonte plena de tolls, pesada, i que no oferia gaires facilitats a l’hora de lliscar la pilota amb claredat. Mentre els jugadors se centraven, bàsicament, a mantenir la verticalitat, va arribar el segon crochet. Al minut 26, Carlos Martínez perd un control i en llançar-se a recuperar la pilota, rellisca, i en passar-se involuntàriament de frenada, escombra Álvaro Rodríguez i l’àrbitre, Milla Alvéndiz, castiga l’acció amb una vermella directa al davanter tricolor. Amb l’Andorra en inferioritat numèrica durant més d’una hora, la situació es va agreujar quan un frec a frec entre Alende i Duba el va penalitzar el jutge del partit amb un penal, almenys força discutible, que Maikel Mesa va transformar per a l’Albacete (1-0). Sarabia va remenar la banqueta, va tancar amb defensa de tres i va enviar les naus a abocar-se davant Bernabé. Abans del gol de Bakis per unes mans d’Álvaro, el davanter turc no va encertar a connectar per un serrell una falta directa posada per Hevel, Aguado no va poder definir i va enviar la pilota al cos de Bernabé i Mika Mármol no arribava per una ungla a una altra trobada amb el porter de l’equip manxec. La insistència la va premiar Bakis, tot i que el botí va poder ser més generós.

ELS DESTACATS

Carlos Martínez

Expulsat

L’Andorra va quedar amb 10 homes al minut 26 per la vermella directa, molt rigorosa, que va veure el davanter.

Marc Aguado

Solvent

Tot i l’estat de la gespa per la pluja, el migcampista, sempre titular, va dictar la partitura de l’equip tricolor amb encert.

Sinan Bakis

Golejador

Va salvar un punt i va fallar un gol claríssim que podria haver donat el triomf. Es va repetir l’episodi al camp del Mirandés.

Sinan Bakis, al minut 92, en el moment de transformar el penal que va donar l'empat.