Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'FC Andorra empata al darrer sospir a Albacete (1-1)

L'equip tricolor ha jugat més d'una hora amb 10 per una rigorosa expulsió de Carlos Martínez

L'FC Andorra empata al camp de l'AlbaceteFC Andorra

L'FC Andorra ha empatat en temps afegit alCarlosBelmonted'Albacete (1-1), amb un gol de penal transformat perSinanBakisal minut 92. Enunpartit accidentat i on l'equip tricolor ha merescut, fins i tot, la victòria, a la insistent pluja, una gespa plena d'aigua i la dificultat per poder generar, s'hi ha afegit una expulsió més que rigorosa per vermella directa al minut 26 de la primera part deCarlosMartínez. A més, el penal amb què l'àrbitre ha castigat l'Andorra, un frec a frec entre Alende iDubasin, i que ha permès l'Albacete avançar-se en el marcador, ha acabat per condicionar encara més el transcurs d'un partit que els tricolors han acabat bolcats a l'àrea de Bernabé. El mateixBakisha tingut en les seves botes l'oportunitat de fer l'1-2 al minut 94 però no sabut definir davant del porter manxec. És el segon empat de la temporada per l'equip d'EderSarabiaque, la propera jornada, rebrà el Llevant a l'Estadi Nacional.