L'Inter Escaldes torna a ser el rival a batre

El conjunt escaldenc surt com a favorit a la competició a la recerca del quart títol consecutiu

Representants dels vuit equips de la Lliga Multisegur Assegurances, a la Borda Mateu.Fernando galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Lliga Multisegur Assegurances enceta una nova edició aquest cap de setmana amb l’Inter Club d’Escaldes com a principal favorit a la recerca del quart títol consecutiu. Enfront tindrà diversos projectes nous, com el de l’FC Santa Coloma, amb inversors estrangers, o el de la UE Santa Coloma, que després de fer un gran any i classificar-se per jugar competicions europees després de molts anys buscarà mantenir la bona línia. Clubs com l’Atlètic Escaldes, la UE Sant Julià o la UE Engordany voldran treure el cap per la part capdavantera, mentre que d’altres com l’FC Ordino i la Penya Encarnada es marquen la salvació com a objectiu principal. La principal novetat d’enguany serà el canvi de format, deixant enrere els play-off i fent una lliga tots contra tots a quatre voltes. Baixarà un equip i en promocionarà un altre, però de segona en pujaran tres directes i en promocionarà un perquè la temporada vinent la Lliga Multisegur Assegurances tingui deu conjunts.

La FAF va celebrar dimarts una novedosa presentació al camp de la Borda Mateu amb un representant de cada equip: Jordi Roca (Inter Escaldes), Faysal (UE Santa Coloma), Víctor Pérez (Atlètic Escaldes), Marc Rebés (FC Santa Coloma), Julián Fernández (UE Engordany), Coro (FC Ordino), César Rodríguez (UE Sant Julià) i Álex Briega (Penya Encarnada). Des del vigent campió, Jordi Roca va destacar que “som ambiciosos i l’objectiu és tornar a ser campions”, a més d’afegir que “el títol de la Supercopa ens dona un impuls de confiança per seguir treballant i per intentar sumar ja diumenge els tres primers punts”. Un dels principals aspirants serà l’FC Santa Coloma, i Marc Rebés va assenyalar que “el nostre objectiu és estar al capdavant i guanyar el màxim de títols possible”.

Diari TV, la televisió del Diari, seguirà oferint cada setmana en streaming alguns dels partits d’una competició que arrenca diumenge i que s’allargarà fins al 21 de maig.

tracking