Irineu Esteve segueix amb el procés de recuperació

Irineu Esteve durant un dels entrenaments.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve segueix amb el procés de recuperació després de la caiguda que va patir l’agost passat en bicicleta i que li va provocar una luxació a la clavícula esquerra. El fondista està entrant a poc a poc a la dinàmica de l’equip i fa dues setmanes va tornar a entrenar en roller-ski, tot i que només amb un braç i un bastó. La idea del cos tècnic de la FAE és que la setmana vinent pugui utilitzar ja els dos braços.

L’entrenador i director de la secció de fons de la FAE, Joan Erola, va manifestar que “estem anant a un bon ritme, però sense presses perquè estem en un moment en què hem de fer les coses bé perquè tenim temps de recuperació abans de les curses”. Esteve viatjarà demà juntament amb Carola Vila i l’espanyol Imanol Rojo a Passo-Lavatze (Itàlia), on tots dos disputaran una cursa de roller-ski amb una pujada a Sobere.

De la seva banda, l’equip de joves de fons, amb Gina del Rio i Quim Grioche, es troben en plena pretemporada i dimarts van iniciar una estada al refugi d’entrenament en alçada de la Rabassa, situat a les instal·lacions de Naturland.

tracking