Inter i Atlètic Escaldes ja escalfen per a la Supercopa

Els tècnics, Juan Velasco i Fede Bessone, defugen de ser favorits

Juan Velasco i Fede Bessone, preparats per a la final.XAVI MIRÓ / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les instal·lacions de la Borda Mateu acolliran diumenge a les 18.00 hores el primer títol de la temporada, la Supercopa que disputaran l’Inter Escaldes, vigent campió de la Lliga Multisegur, i l’Atlètic Escaldes, campió de la Copa Constitució. Un derbi escaldenc, atractiu i ple d’al·licients i que, tot i que arribi a mitja preparació per als dos conjunts, manté encesa la flama per competir i aixecar el primer títol oficial de la 2022-2023.

El tècnic de l’Inter Escaldes, Juan Velasco, i el seu homòleg de l’Atlètic, Fede Bessone, accepten atorgar el paper de favorit al campió de Copa Constitució però tots dos defugen aquesta condició. Velasco va defensar que el seu equip es troba encara en construcció i necessita marge per maridar les peces, mentre que Bessone va assegurar que “mai m’ha agradat parlar de favorits”. Ara bé, l’entrenador de l’Atlètic –que va guanyar el títol l’any passat amb l’Inter– no va amagar que “no negaré l’evidència i que partim amb cert avantatge perquè mantinc el bloc del curs passat”. Per part seva, Juan Velasco va reconèixer que “no és el millor moment de la temporada per disputar el títol. Hi ha hagut molts canvis a l’equip, començant per l’entrenador, i falta que acabin d’entendre el joc que plantegem”. A més, va afegir que “som els campions i la mentalitat ha de ser aquesta”, i pel que fa a l’Atlètic, “té l’equip més compacte i els jugadors coneixen ja la idea de joc que vol l’entrenador”.

Artigas torna a l’Inter

D’altra banda, l’Inter Escaldes va oficialitzar el retorn al club del davanter Gerard Artigas, procedent del Persis Solo d’Indonèsia, on ha estat només sis mesos. Artigas va jugar 50 partits amb l’Inter i va fer 24 gols.

tracking