x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La importància dels detalls

Dos gols de Marc Cardona, un de penal a l’ocàs, sentencien un voluntariós però innocu FC Andorra a Las Palmas
Eder Sarabia: "Era un partit per haver guanyat"

Eder Sarabia: "Era un partit per haver guanyat"

Eder Sarabia: "Era un partit per haver guanyat"

Un moment del partit contra Las Palmas, ahir.

Un moment del partit contra Las Palmas, ahir.

Un moment del partit contra Las Palmas, ahir.

FC ANDORRA
El lateral de l'FC Andorra Martí Vilà perseguit per Álvaro Jiménez, de Las Palmas, al partit d'ahir.

El lateral de l'FC Andorra Martí Vilà perseguit per Álvaro Jiménez, de Las Palmas, al partit d'ahir.

El lateral de l'FC Andorra Martí Vilà perseguit per Álvaro Jiménez, de Las Palmas, al partit d'ahir.

FC ANDORRA
Actualitzada 30/08/2022 a les 12:25
Coneixedors que el trànsit per la Segona Divisió A no serà, ni de bon tros, flors i violes, a l’FC Andorra li falta mala llet i, sobretot, ullal. En un partit amb molta medul·la, esforçat i volent ser protagonista, l’equip tricolor va tornar a expe­ri­mentar la importància dels detalls i de quina manera es paguen al futbol d’elit. Marc Cardona, amb un gol a cada acte, va esdevenir l’escrivà de la UD Las Palmas, encarregat d’aplicar als tricolors la segona derrota consecutiva de la temporada (2-0).

Cicatritzada la ferida de Gijón, Sarabia va sacsejar la pissarra i va presentar Ratti per primer cop sota pals, amb Lizoain purgant possibles pecats a la banqueta, Petxarroman va comparèixer a l’eix amb Adrià Vilanova –experiment que va durar 42 minuts–, mentre que Hevel va formar en el laboratori amb Aguado i Molina. A més, el tècnic tricolor va apostar per descapitalitzar de referència ofensiva l’equip i fer caure Marc Fernández com a fals 9, amb llibertat de moviments i llicència per descol·locar Coco i Curbelo. El desafiament per la pilota va quedar marcat des de l’alba, amb la intenció clara de fer patir qui no la tenia. Possessions curtes, molta arquitectura i amb l’Andorra intentant guanyar superioritat des de l’arrel. Al minut 9 va avisar l’equip tricolor i amb una filtració quirúrgica, Molina va posar en òrbita Marc Fernández amb Álvaro Valle, però el xut de l’11 tricolor el va refredar el porter canari. El veritable problema, però, va arribar mentre l’Andorra encara estava desxifrant el partit. Una fuetada de Curbelo des de 20 metres es va estavellar en el travesser i va esdevenir el despertador de Las Palmas que va decidir que comencessin a passar coses. I van passar. Alberto Moleiro, una altra de les joies de l’inabastable planter canari i 18 anys de gran talent, es va inventar una acció fantàstica per la banda dreta i va assistir Marc Cardona per embocar l’1 a 0 (26’).

El darrer tram abans de la treva va ser més intimidador, amb Ratti salvant un 1 contra 1 amb Álvaro Jiménez i Marc Fernández remugant per haver fregat l’empat després d’una bona transició a camp obert. Necessitava l’Andorra ser molt més expansiu i ho va ser, a la represa. A la intenció de ser protagonista s’hi van afegir Carlos Martínez, Iván Gil i Orellana, que van topar amb un equip, Las Palmas, que va saber cordar-se i abaixar la persiana quan l’equip de Sarabia va fer el pas definitiu per intentar eixugar la derrota. No només no ho va aconseguir l’Andorra, sinó que va haver d’empassar bilis en veure la línia tan fina que hi ha entre encaixar el 2 a 0 de penal i que el porter canari tregui, gairebé sense voler, una rematada a Vilanova al minut 95 que només podia ser gol.

Fitxatge de Mika Mármol
La direcció esportiva ha fet oficial aquest matí el fitxatge de l'exjugador del Barça B, Mika Mármol, que signa per a dues temporades. El central esquerrà va disputar 36 partits en aquesta darrera temporada a primera RFEF i va anotar una diana. 
Etiquetes
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts