L'FC Andorra vol revindicar-se a Gran Canària

La derrota a Gijón va deixar una lliçó interioritzada i l’FC Andorra viatja a Gran Canària amb la voluntat de reivindicar-se

L'FC Andorra vol revindicar-se a Gran Canària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un cop resetejada la ment i païda la derrota a El Molinón contra l’Sporting, l’FC Andorra afronta el desafiament d’aquesta nit a l’Estadi Gran Canària (22.00h) davant la UD Las Palmas amb “il·lusió i confiança” i amb els reforços dels nouvinguts Germán Valera i Moha Moukhliss, que es podrien estrenar amb la samarreta tricolor.

L’entrenador tricolor, Eder Sarabia, va recordar que “a Gijón no vam fer tan mal partit, però sí que hem de millorar coses en atac i en defensa”. En aquest sentit, Sarabia va recordar que “sempre canviarem i matisarem coses, però l’estil i la intenció seran sempre els mateixos”. I és que el rival d’avui, Las Palmas, ha començat de manera notable la temporada; invicte, sense encaixar cap gol i fent pujar els colors al Màlaga a La Rosaleda. “És un dels equips cridats a ser a la part alta de classificació i han confeccionat un equipàs”, va sostenir Sarabia, que, a més, va subratllar que “també els agrada tenir la pilota, recuperar ràpid i tenen molt de talent”. L’Andorra, per al tècnic basc, “ha de ser atrevit i valent i sortir com ho fem sempre, amb confiança i seguretat en nosaltres mateixos”.

Per part seva, l’entrenador de la UD Las Palmas, Francesc Xavier García Pimienta, va destacar que l’FC Andorra “és un equip ben treballat i ordenat que, a més, li agrada jugar bé a futbol”. Pimi, que recuperarà Jonathan Viera, el far de l’equip i gran referència ofensiva, i podria donar la titularitat a l’exjugador del Barça, Everton, i Màlaga, Sandro Ramírez, va indicar que “sabem el perfil d’entrenador i de jugadors que té l’Andorra, però hem d’estar preparats per a tot el que pugui passar durant el partit. Hem de pensar en el que nosaltres sabem fer molt bé”.

Falten un o dos davanters

Paral·lelament, quan falten pocs dies per tancar el mercat de fitxatges -el dijous 1 a les 23.59 hores-, molt s’ha parlat de la mancança en l’FC Andorra pel que fa a la davantera i, més concretament, al perfil de golejador. Amb només Carlos Martínez com a 9 pur, la idea de la direcció esportiva ha estat sempre poder signar dos davanters centre més. Ara bé, ateses les dificultats, sembla que abans de dijous no es descarta que acabi arribant-ne només un. Sarabia va deixar clar que “el club està treballant bé, estem alineats i tenim les coses clares”, tot i que és evident que “és el que hi ha i no som de posar excuses”. En tot cas, el tècnic tricolor defensa que “els que som ara són els que van guanyar a Oviedo i estan més que capacitats per fer un bon partit a Las Palmas”.

L'ESTAT DEL RIVAL

Juanfran Cruz, COPE Las Palmas Invicte i sense encaixar gol La UD Las Palmas vol continuar el seu bon inici de temporada, invicte i sense encaixar cap gol, i aconseguir la primera victòria a casa. La referència Jonathan Viera ja estarà disponible i podria debutar Sandro a l'onze titular. Tot i que l'objectiu de l'equip és lluitar per l'ascens, el tècnic vol pensar en cada matx i ara se centra en l'Andorra, del qual ha lloat la manera de jugar. Un altre ingredient que tindrà el partit serà l'afició, ja que s'espera que hi haurà uns 20.000 seguidors grocs al camp.

tracking