Futbol sala

El Sideco Encamp endolceix el seu comiat i goleja l'Ísbjörninn islandès (2-6)

L’equip d’Álex Carvalho suma la victòria en el darrer partit de la Champions i es mostra molt superior

El Sideco Encamp es va acomiadar de Pogdorica amb una gran victòria.FEDERACIÓ ANDORRANA DE FUTBOL

Després de dues derrotes amb vaivens i sensacions agredolces, el Sideco Encamp va facturar de la millor manera la seva participació de la ronda preliminar de la Futsal Champions League, que s’ha celebrat al Verde Complex de Pogdorica (Montenegro). Els encampadans van golejar l’Ísbjörninn islandès per 2-6 en un partit que van començar de manera dubtosa i per sota en el marcador.

A l’equip andorrà li va costar entrar en l’enfrontament, va encaixar un gol al minut 4, però de mica en mica va saber corregir-se i mostrar a la pista la seva superioritat tècnica i física. Lolich Vargas i Carrillo van capgirar la situació abans del descans, i Barbosa i Troitiño, al minut 27, van ampliar l’avantatge (1-4). Tot i que l’Ísbjörninn va restar i va fer el 2-4, l’Encamp ja tenia el control absolut de la situació i va arrodonir el marcador amb dues dianes més, de Leo Alves i, de nou, de Carrillo.

El tècnic del Sideco Encamp, Álex Carvalho, es va mostrar molt satisfet de la victòria i de la feina feta per l’equip durant la ronda preliminar. “És un resultat espectacular. Estem molt contents i, de fet, hem millorat els registres aconseguits en l’edició passada. Hem competit en els tres partits i fer sis gols en un partit de competició europea no és quelcom que estigui a l’abast de qualsevol equip andorrà”. L’entrenador encampadà va afegir que “ens ha costat entrar, però els jugadors s’ho mereixen per la feina, la constància i per la il·lusió que hi han posat”.