x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Més il·lusió que pressió

El MoraBanc Andorra inicia la pretemporada amb “ambició, humiltat i treball” i un únic i innegociable objectiu: l’ascens
L'equip tècnic, amb Paco Vázquez, Natxo Lezkano i Jandro González, ahir al Poliesportiu.

L'equip tècnic, amb Paco Vázquez, Natxo Lezkano i Jandro González, ahir al Poliesportiu.

L'equip tècnic, amb Paco Vázquez, Natxo Lezkano i Jandro González, ahir al Poliesportiu.

I.Á.
Actualitzada 27/08/2022 a les 12:20
Els treball i la il·lusió s’està convertint en el veritable leitmotiv del MoraBanc Andorra en aquests primers compassos de pretemporada. Ahir es va donar el tret oficial de sortida a la feina de preparació d’un curs que promet emocions fortes i on hi ha un únic i innegociable objectiu, la reconquesta de la LEB Or i el retorn a la màxima categoria.

Posat el fil a l’agulla amb una rotació de 12 jugadors, tots nous excepte Nacho Llovet, i amb l’absència per compromisos internacionals de Tobias Borg i Chris Czerapowicz amb Suècia, i Rafa Luz amb Brasil, l’entrenador Natxo Lezkano va agafar la paraula i va fer una primera aproximació dels somnis nous que es presenten enguany a la LEB Or. “Hi ha més il·lusió que pressió”, va introduïr el tècnic coneixedor que, òbviament, el MoraBanc Andorra serà el gran rival a batre o, almenys, un dels tres. “És lògic que ens pengin el cartell de favorits. Segurament tothom parla de Burgos, Estudiantes i nosaltres i això és bo. Sabem a què hem vingut i què fem aquí i ho volem lluitar amb treball, humiltat i il·lusió”. A més, Lezkano va comentar que la primera pedra i el pas per iniciar aquest camí pel curs 22-23 és “treure’s el xip de l’ACB perquè aquesta temporada serà bonica i apassionant”. Per fer-ho, l’entrenador basc compta amb un equip que fa patxoca i que, va assegurar, satisfà les seves necessitats. “Mai tens tots els que pensaves en una primera llista, però sí que hem aconseguit bastants jugadors dels que teníem al cap en un principi com a primeres opcions. Estic molt content de com ha quedat la plantilla”, va sostenir. Lezkano, amb una rotació totalment nova, va destacar que els jugadors “s’han de conéixer a nivell personal, a la pista, rebre una idea clara del que volem i agafar els mecanismes. Encara és d’hora per valorar algunes coses”. La proposta la té força clara l’entrenador tricolor i va apuntar que “comencem de zero i hem de començar a construïr. Tinc una idea clara però hem de veure si els jugadors s’hi poden adaptar i si jo em puc adaptar a les seves qualitats”.

Un estil definit
Lezkano, però, va subratllar que “esperem que sigui un estil recognoscible, que agradi i que la gent estigui orgullosa de nosaltres”. L’entrenador del MoraBanc Andorra, gran coneixedor de la LEB Or, va apuntar que “en aquesta categoria, l’equip que és bo en defensa li acostuma a anar força bé. Volem ser forts en defensa i forts en el rebot, sòlids i consistents i que això sigui el més habitual”. Finalment, el nou tècnic tricolor va insistir que “vull veure un equip que m’agradi el que transmet i que em faci sentir orgullós”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts