El Sideco Encamp enceta la Champions amb derrota

L’equip d’Álex Carvalho va cedir davant l’amfitrió, el KMF Titograd
L'FC Encamp, en un partit de la passada Champions.

FS ENCAMP
Actualitzada 25/08/2022 a les 12:00
El Sideco Encamp va començar amb una derrota la seva participació a la ronda prèvia de la Champions League de futbol sala que s’està disputant al Verde Complex de Podgorica (Montenegro). El conjunt d’Álex Carvalho va caure contra l’amfitrió, el KMF Titograd, per 0-4, en un partit que ja va començar lleig pels interessos dels encampadans. En cinc minuts, els que van del 3 al 8, els montenegrins van castigar amb tres gols i, a més, al minut 16 de la primera part, Lolich Vargas va fallar un penal que podia haver retallat distàncies.

Es va arribar al descans amb un 0-3 favorable al Titograd i el Sideco Encamp va tenir un molt bon inici a la represa, millorant en defensa i gaudint d’alguna acció atacant com una de Robert Troitiño i una altra d’Eric Rodriguez. Quan estava millor l’equip de Carvalho, va arribar el 0-4 de Mugosa a falta de 9’ pel final i que va resultar decisiu, tot i el bon paper de l’FC Encamp, que va completar, malgrat la derrota final, un partit molt seriós i on va merèixer més. L’equip encampadà disputa aquesta tarda a les 17.30 h, el segon partit de la lligueta, davant el rival més fort del grup A, el Kampuksen Dynamo de Finlàndia, que ahir va golejar l’Ísbjörninn islandès per 17-0.