El MoraBanc defineix la pretemporada

La plantilla dirigida per Natxo Lezkano va començar la feina amb les pertinents revisions mèdiques

El MoraBanc defineix la pretemporadaBC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plantilla del MoraBanc Andorra va apujar ahir oficialment el teló de la nova temporada 22-23, la de la reconquesta de la Lliga ACB. Amb la rotació tancada, si no hi ha cap moviment insospitat de darrera hora, el tècnic Natxo Lezkano disposarà de 12 homes per gestionar una complicada temporada a la LEB Or i on l’equip tricolor serà el gran rival a batre.

La darrera incorporació, l’aler-pivot serbi Mihajlo Andric, esdevé la cirereta del pastís i la peça definitiva per arrodonir una plantilla de luxe per lluitar a la segona categoria del bàsquet espanyol i amb un únic objectiu, l’ascens. Part de la plantilla va estrenar el primer dia de la pretemporada amb les pertinents revisions mèdiques, que durant el dia d’avui s’acabaran d’enllestir. De fet, el club va donar a conèixer el pla de l’equip per a la pretemporada, que tindrà fins a vuit partits, dos dels quals oficials, amb el doble enfrontament contra l’ICG Força Lleida corresponent a la Lliga Catalana LEB. Aquest divendres la plantilla es trobarà per primera vegada sota les ordres de Natxo Lezkano i realitzaran la primera sessió de treball al Poliesportiu. Després d’uns dies d’entrenaments, la plantilla farà una estada de quatre dies al Pas de la Casa, entre el 6 i el 9 de setembre, on el nou tècnic començarà a posar les bases de la seva filosofia de joc. El mateix dia 9, un cop l’equip deixi el Pas, es desplaçarà directament a Barcelona per disputar, a porta tancada, un amistós davant el Barça de Sarunas Jasikevicius, mentre que el dia 11 tindrà lloc el Trofeu Vila d’Encamp que enfrontarà al Pas el MoraBanc i el Pau Orthez.

Posteriorment, l’equip tricolor disputarà dos assajos més a Llíria (València) contra l’HLA Alacant i el Bayer de Munic; el 16 i el 17 de setembre, es desplaçarà al Prat per jugar al Joan Busquets davant del CB Prat, de LEB Plata, i el 24 de setembre els de Natxo Lezkano disputaran el Trofeu d’Escaldes-Engordany contra el Palma Air Europa de LEB Or. Finalment, arribarà el doble compromís a la Lliga Catalana LEB davant l’ICG Força Lleida. El 29 de setembre es jugarà l’anada al Barris Nord (19 h), mentre que la tornada l’acollirà la bombonera el 2 d’octubre.

EL MORABANC PRESENTA LA NOVA PELL

El MoraBanc Andorra va difondre a través de les seves xarxes socials la imatge de la primera samarreta que lluïrà l’equip per a la temporada vinent, a la LEB Or. La firma danesa Hummel vestirà l’equip tricolor per segon curs consecutiu.

tracking