A buscar la continuïtat

L’FC Andorra tanca la setmana asturiana al Molinón davant l’Sporting, amb la voluntat de seguir sumant

A buscar la continuïtat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Assaborint encara la dolça estrena al futbol d’elit i la victòria al Carlos Tartiere davant l’Oviedo, l’FC Andorra tanca avui la setmana asturiana. L’equip d’Eder Sarabia visita un altre estadi emblemàtic del futbol espanyol, el Molinón-Enrique Castro Quini, per mesurar la confiança i l’estat de forma davant l’Sporting de Gijón d’Abelardo Fernández a les 17.30 hores.

Un altre rival de campanetes, històric del futbol espanyol, que no arronsa un FC Andorra que ha treballat tota la setmana amb la voluntat de donar continuïtat al triomf davant, precisament, l’etern rival de l’Sporting, l’Oviedo, a la primera jornada de lliga. El tècnic tricolor, Eder Sarabia, va destacar que l’equip “està preparat, amb molta il·lusió, però amb els peus a terra, contenint l’eufòria, perquè el partit d’avui serà també duríssim”. L’entrenador basc va remarcar que “hem de saber la duresa i el nivell de la categoria, del rival i l’estadi que tindrem al davant. Hem de seguir demostrant com a equip, repetir moltes de les coses que vam fer bé contra l’Oviedo, ajustant aspectes, polint aspectes defensius i fer més mal al rival”. En aquest sentit, Sarabia va apuntar que “l’any passat vam aprendre a celebrar les victòries però mantenint-nos connectats”.

Sobre l’Sporting de Gijón, el tècnic tricolor va assegurar que “tindrà una cara diferent de la de Miranda de Ebro” i que “hem d’estar preparats perquè ens pressionin a dalt, però també perquè es repleguin, i sobretot per afrontar les seves virtuts en atac”. L’FC Andorra no oferirà una cara, pel que fa a les peces de sortida, gaire diferent a la del Carlos Tartiere i, tot i que resten tres fitxatges per donar la plantilla per tancada, Sarabia tindrà tots els jugadors disponibles, excepte Riera i Riverola, als qui es busca una sortida abans del 31 d’agost. Pel que fa a l’onze inicial, i lluny del que ens tenia acostumats el curs passat el tècnic basc, es podria veure gairebé el mateix equip, amb algun retoc o alguna petita variació, com l’entrada de Jacobo o d’Hector Hevel.

L’Sporting, tot un clàssic

L’equip asturià s’estrena al Molinón després d’arrencar un empat agredolç a Anduva davant el Mirandés (1-1). El tècnic asturià, exjugador del Barça i exentrenador de l’Espanyol, entre d’altres, no va amagar “la il·lusió que hi ha a l’entorn per disputar el primer partit a casa de la temporada, ja que al nostre estadi tenim sempre un plus, amb el suport de la nostra afició”. Abelardo va tenir molt bones paraules per a l’FC Andorra i va subratllar que l’equip tricolor “té una idea molt marcada de joc, de tenir la pilota, de fer possessions llargues, no es posen nerviosos si no progressen, una empremta del seu tècnic, Eder Sarabia”. Abelardo va afegir que “m’espero el mateix Andorra que es va veure a Oviedo, però nosaltres també tenim les nostres armes i la nostra idea per contrarestar-los”. Zarfino, que va fer una gran segona part, podria ser la gran novetat en l’equip asturià.

L'ESTAT DEL RIVAL

Pablo Acebo, COPE Astúries IL·LUSIÓ AMB LA NOVA PROPIETAT L’Sporting arriba al partit després d’empatar a Anduva contra el Mirandés, en un xoc que va acabar amb bones sensacions per al conjunt d’Abelardo. Hi haurà un gran ambient al Molinón per presenciar el debut de l’equip asturià a casa aquesta temporada, amb l’afició sportinguista més il·lusionada que mai després de l’arribada del Grup Orlegi, nous propietaris de l’entitat. La victòria de l’Andorra al Carlos Tartiere ha servit com a avís per a un Sporting que vol sumar el primer triomf del curs.

tracking