x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
tennis

Vicky Jiménez passa a quarts de final a Vancouver

Vicky Jiménez, en un torneig anterior.

Vicky Jiménez, en un torneig anterior.

Vicky Jiménez, en un torneig anterior.

TENNIS EUROPE
Actualitzada 19/08/2022 a les 06:37
Vicky Jiménez Kasintseva segueix endavant al torneig WTA 125 de Vancouver (Canadà) i va plantar-se als quarts de final després de derrotar la britànica Jodie Burrage, número 142 del món, en tres sets (7-5, 6-7 i 7-6).

L’inici de la jove tennista del Principat no va ser fàcil, i és que se la va veure nerviosa i superada per la rival, que va arribar a situar-se 1 a 5 i 30 a 40 amb pilota de set per davant, però Jiménez Kasintseva va poder salvar aquesta primera dificultat i va acabar enduent-se la mànega per 7 a 5 després d’un 6 a 0 de parcial.

El segon set es va acabar decidint per petits detalls i al tie-break a favor de la britànica després d’una mànega molt igualada. Aquesta també va ser la tònica del set definitiu, que va arribar al 4 a 4 sense trencaments, tot i que després va haver-n’hi quatre de seguits per posar el partit 6 a 6 i dur-lo a la mort sobtada, on Vicky Jiménez va mostrar-se superior i es va endur el duel.

La tennista també va disputar partit de dobles, en què feia parella amb la grega Valentini Grammatikopoulou, i va caure en dues mànegues (3-6 i 6-7) contra Tímea Babos i Angela Kulikov.
Etiquetes
  • #1 Conxita
    (20/08/22 05:36)

    Molt bé Vicky ! L'esforç, la disciplina i la constancia t'aporten  els fruits! Llarga vida esportiva i llueïx  el teu país ANDORRA

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts