curses de muntanya

La FAM comptarà amb vuit corredors al Mundial

L’equip està fent una concentració en alçada al port d’Envalira

Alguns dels corredors de la federació.FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) comptarà amb vuit atletes al Campionat del Món d’Skyrunning, que se celebrarà del 9 a l’11 de setembre a Val Bognanco, Itàlia. El seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, va escollir Òscar Casal, Arnau Soldevila, Carlos Fernández, Sintu Vives, Lluís Sanvicente, Nicolás Vivanco, Ariadna Fenés i Magalí Salomon per representar el Principat a la cita mundialista al país transalpí.

El Campionat del Món arrencarà divendres 9 amb la cursa vertical de 3,8 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell en una prova que correran Casal, Soldevila, Salomon i Fenés. L’endemà serà el torn de la prova més llarga, l’ultra, amb 56 quilòmetres i 3.700 metres de desnivell positiu, amb Sanvicente i Vives a la línia de sortida. Per últim, diumenge 11 es tancarà el Mundial amb l’Skyrace de 31 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu, amb la participació de Casal, Soldevila, Fenés, Fernández i Vivanco. L’equip està realitzant aquests dies una estada en alçada al port d’Envalira que s’allargarà fins al 21 d’agost per tal de preparar en millors condicions el campionat del setembre.

D’altra banda, aquest cap de setmana torna en escena la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya, amb la Canillo Trail.

tracking