x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esports

Mònica Ramírez s'acomiada de la natació internacional

Ha representat a Andorra en 33 grans tornejos en 15 anys
Mònica Ramírez en el comiat d'aquest migdia

Mònica Ramírez en el comiat d'aquest migdia

Mònica Ramírez en el comiat d'aquest migdia

M. B.
Actualitzada 16/08/2022 a les 12:47
La seu d'Andbank ha acollit aquest matí l'acte de comiat de Mònica Ramírez de la natació internacional, després de 15 anys on la nedadora ha representat a Andorra en 33 grans competicions (Jocs Olímpics, Mundials, Europeus, Jocs del Mediterrani o Jocs dels Petits Estats d'Europa). Ramírez ja havia pres aquesta decisió fa temps (el Diari va explicar-ho a l'octubre), i tenia clar que aquesta seria la seva última temporada de competició al primer nivell.

Aquest matí ha explicat els motius, i ha assenyalat que "no ha estat una decisió fàcil, però amb l'arribada de la covid vaig tenir una oportunitat laboral que em permetia treballar del que m'agrada i en un hospital de renom". Durant un parell d'anys ha compaginat la feina d'infermera amb la competició, però ha destacat que "arriba un moment en que el cos i la ment inconscientment et diuen prou". Durant el seu discurs la nedadora ha agraït a "els meus pares, perquè sense ells no hagués arribat fins aquí", i als primers entrenadors Enric Claret i Sergio Rayo "perquè els considero els meus entrenadors i sense ells no hagués arribat fins a aquí".

Tirant la vista enrere, Ramírez ha manifestat que "el dia que vaig acabar l'última competició amb el 4x100 estils del Campionat d'Espanya vaig posar-me a plorar", i preguntada pel millor moment, ha explicat que "no puc quedar-me només amb un perquè els Jocs de Londres van ser molt especials, però em van agafar massa jove", i ha destacat també "quan vaig proclamar-me campiona d'Espanya, que era un repte personal, i els Jocs dels Petits Estats de Mònaco, perquè ja treballava i estudiava el màster i van ser les medalles que més m'han costat aconseguir". Per últim, i pensant en el futur, ha declarat que "no ho deixo del tot, seguiré nedant i competint perquè m'agrada, però en un altre tipus de competició i sense objectius".

L'acte ha comptat amb la presència de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, del secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, del sots-director general de banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes, i del president de la Federació Andorrana de Natació, Joan Clotet, que ha assenyalat que "avui és un dia per a la història de la natació andorrana i volíem estar al teu costat per agrair-te com a la que ha estat segur la millor nedadora del país".
Etiquetes
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts