Piragüisme

Mònica Doria acaba en 11a posició i no pot passar a la final de caiac

La palista, afectada per un fort refredat, va sumar quatre segons de penalització que la van acabar condemnant

Mònica Doria, a les eliminatòries de caiac de dijous.CANEO EUROPE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va caure eliminada a les semifinals de l’Europeu sub 23 de piragüisme en la modalitat de canoa, i va finalitzar en 11a posició al campionat. La palista, afectada per un fort refredat, no va poder mostrar la seva millor versió, però tot i això va quedar-se a tocar del passi d’eliminatòria, i és que va ocupar la primera de les posicions que no donaven accés a la gran final. Doria va completar la seva baixada a Ceske Budejovice (República Txeca) en un total de 97”00 (va compartir l’11è millor temps amb l’eslovaca Eva Alina Hocevar), després de patir dues penalitzacions de dos segons per haver tocat les portes 9 i 17 del canal txec. Aquestes sancions van acabar de condemnar-la, ja que si no hagués acabat en sisena posició. Finalment, Doria va acabar a un segon del desè lloc, l’últim que donava accés a la final, ua 7”55 del millor registre de la semifinal, que va ser per a Lucie Nesnidalova.

A la final de la tarda, la txeca Antoine Galuskova va aconseguir la medalla d’or davant de la seva afició després de superar per tot just 0”47 a la francesa Angele Hug. L’última posició del podi va ser per a la britànica Emily Apel, que va acabar a gairebé dos segons del triomf.

El Campionat d’Europa sub 23 de Ceske Budejovice posarà avui el punt i final, i Doria buscarà refer-se de la prova d’ahir amb la disputa de les semifinals de canoa. La cita arrencarà a les 9.05 hores, i la final serà a les 11.55 hores. A la tarda hi ha prevista la competició de caiac extrem, però Doria no va participar ahir als entrenaments, i tot apunt a que finalment no hi participarà.

tracking