Dos Anjos, torre tricolor

El pivot brasiler de 2,18 metres signa pel MoraBanc Andorra per a un curs i completarà el trio de cincs amb Maric i Llovet

Plantilla MoraBanc Andorra 2022-2023

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra segueix endavant amb la confecció de la plantilla de cara al proper curs i ahir va anunciar l’arribada del pivot brasiler Felipe dos Anjos, una torre de 2,18 metres i 24 anys amb experiència tant a la Lliga ACB com a la LEB or. Precisament la segona categoria del bàsquet espanyol va ser la divisió en què va militar el curs passat a les files del Movistar Estudiantes, amb qui va disputar un total de 38 duels sumant-hi lliga regular, play-off d’ascens i Copa Princesa, amb uns números de 13 minuts, 6,3 punts, 3,7 rebots i 7,9 crèdits de valoració mitjana per partit.

Format al bàsquet base del Reial Madrid, la seva primera experiència professional va ser amb una cessió a l’Oviedo de LEB or, just abans de marxar al San Pablo Burgos de l’ACB, on no va tenir gaire protagonisme i va disputar tot just 16 minuts dividits en quatre partits. Melilla i Palència van ser els següents destins a la LEB i posteriorment va fitxar pel Bilbao Basket, de nou a l’ACB, on va jugar 29 duels.

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va manifestar sobre aquest fitxatge que “Dos Anjos és un jugador amb molta envergadura que ens ha de fer més forts en la posició de pivot complementant la seva aportació amb Llovet i Maric”, i va afegir que “en el tram final de la temporada anterior amb Estudiantes va fer molt bé les coses i és un jugador clarament en progressió”. De la seva banda, el nou jugador tricolor va gravar un vídeo a les xarxes socials manifestant que “estic supercontent per començar aquesta nova temporada amb el MoraBanc Andorra”, i va agregar que “la meva major il·lusió serà que vingueu a animar-nos al pavelló, i que junts puguem gaudir dels objectius que ens proposem aquesta temporada. Ens veiem aviat i Mai Por!”.

Un 4 per tancar la plantilla

Amb l’arribada de Felipe dos Anjos, Francesc Solana té pràcticament la plantilla tancada a falta d’una única incorporació. Durant la presentació de Rafa Luz, el director general de l’entitat va explicar que l’equip tindria un roster amb dotze jugadors, així doncs, el MoraBanc necessita un últim fitxatge per completar l’equip encarregat de tornar a dur l’entitat a la Lliga Endesa després del descens de la temporada passada.

La idea és que aquest últim home sigui un ala-pivot que acabi de reforçar i completar el joc interior, tot i que la plantilla d’enguany compta amb diversos jugadors polivalents que poden jugar en posicions diferents com Rubio, Bartolomé i Czerapowicz, que poden actuar d’ala i d’ala-pivots, o Nacho Llovet, que pot fer-ho a les dues posicions del joc interior com a ala-pivot o com a pivot de referència.

tracking