triatló d'hivern

Naturland i Sant Julià seran la seu de l'Europeu

Dintre de la tercera edició de l’Andorra Multisports Festival

Edició anterior de l'Andorra Winter Triathlon.WORLD TRIATHLON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Winter Triathlon, que s’emmarca dintre de l’Andorra Multisports Festival, a Sant Julià de Lòria i Naturland, serà la seu del Campionat d’Europa de l’especialitat el 28 i 29 de gener de l’any vinent. Després que les dues edicions inaugurals fossin Campionat del Món, en aquesta tercera també es mantindrà una gran cita amb l’Europeu, tal com va anunciar ahir la Federació Europea de Triatló.

El triatló d’hivern és una prova multiesportiva que compta amb un tram de córrer, un altre de bicicleta de muntanya i un últim d’esquí de fons. Sant Julià de Lòria i Naturland prendran el relleu d’Asiago (Itàlia), que va acollir l’edició passada.

El ministre de Presidència, Jordi Gallardo, va destacar que “aquesta designació reforça Andorra com una de les millors destinacions per acollir triatlons d’hivern”, i va afegir que “per tercer any consecutiu les instal·lacions de Naturland seran l’escenari d’una competició internacional de primer nivell que reunirà centenars de persones, entre esportistes i seguidors”. Mentre que el director regional d’Ironman al sud d’Europa, Agustí Pérez, va asse­nyalar que “la celebració de l’Europeu suposa el reforç del triatló d’hivern d’Andorra, i d’Andorra en el panorama mundial d’aquesta disciplina”, i va cloure que “Andorra és l’escenari ideal per a la celebració d’esdeveniments esportius de primer nivell”.

tracking