x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Andorra tanca la cessió d'Alex Petxarroman

El club segueix treballant en un davanter, un central i un extrem
Petxarroman, en un duel amb l'Athletic Club el curs passat.

Petxarroman, en un duel amb l'Athletic Club el curs passat.

Petxarroman, en un duel amb l'Athletic Club el curs passat.

ATHLETIC CLUB
Actualitzada 11/08/2022 a les 12:00
L’FC Andorra va confirmar ahir l’arribada del lateral dret de 25 anys Alex Petxarroman. El conjunt tricolor i l’Athletic Club van tancar l’acord perquè Petxa jugui cedit aquest curs sota les ordres d’Eder Sarabia en una operació que no compta amb opció de compra. El lateral dret era una de les posicions que el tècnic tricolor i la direcció esportiva volien reforçar abans del tancament del mercat. De fet, a principi d’estiu l’FC Andorra va intentar fer-se amb un altre lateral dret de l’Athletic Club, en aquest cas del segon equip, Álvaro Núñez, que finalment va decidir marxar al filial de l’FC Barcelona. Petxarroman serà presentat avui mateix com a nou jugador tricolor.

Amb l’arribada de Petxarroman ja tancada, la direcció esportiva de l’entitat segueix treballant en altres arribades, com la d’un extrem, un davanter centre i un central. Qui finalment no arribarà és el també jugador de l’Athletic Club Nico Serrano, per qui l’FC Andorra s’havia interessat, ja que alguns mitjans apunten que recalarà a les files del Mirandés, també en qualitat de cedit. A més dels tricolors, clubs com l’Eivissa, el Lugo i l’Osca havien demanat l’arribada a préstec del jove extrem esquerre navarrès de 19 anys.

D’altra banda, l’equip va tornar ahir a la feina a l’Estadi Comunal per preparar el debut a la lliga de dilluns vinent al camp de l’Oviedo després de gaudir d’uns dies de descans.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts