x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Futbol per a tothom

La FAF i la Creu Roja celebren aquesta setmana el campus Tots marquem, dedicat a nens i nenes de sis a dotze anys en risc d’exclusió social.
Una de les activitats del campus Tots marquem.

Una de les activitats del campus Tots marquem.

Una de les activitats del campus Tots marquem.

CREU ROJA ANDORRANA
Actualitzada 10/08/2022 a les 12:04
La Federació Andorrana de Futbol i Creu Roja Andorrana van encetar dilluns la primera edició del campus de futbol Tots marquem, un campus destinat a nens i nenes de sis a dotze anys en risc d’exclusió, alguns arribats de la guerra d’Ucraïna. L’objectiu primordial d’aquesta iniciativa és ben clar: que tothom pugui gaudir del lleure i l’oci durant l’estiu sigui quina sigui la situació familiar. En aquesta primera experiència, una quinzena de nens prenen part en un campus que té com a epicentre els camps de la FAF a la Borda Mateu, però on els joves també realitzen altres activitats lúdiques i educatives i excursions a diversos paratges del país. A més dels entrenaments i dels altres actes, tots els joves participants esmorzen i dinen al campus.

Els motius per tirar endavant aquesta iniciativa van ser “oferir més benestar a la gent jove i als infants”, i els infants seleccionats venen “de la detecció que havíem fet que hi ha moltes famílies que no podien oferir més lleure i oci als seus fills”, segons va explicar la responsable de l’àrea social de Creu Roja Andorrana, Anna Arias. Amb aquests ingredients, l’organització va decidir que “seria fantàstic poder engegar el primer campus solidari d’aquest tipus”. I quina millor manera de fer un campus de futbol que amb la Federació Andorrana de Futbol. I és que, per Arias, “compartim valors amb la FAF com la companyonia, la solidaritat i el compromís, i tractem de reforçar i treballar a diari aquests valors amb els joves”.

Des de la FAF no van pensar-s’ho ni un moment, tal com va explicar el director tècnic de l’entitat, Eloy Casals, que va destacar que “des del primer moment que la Creu Roja ens va comentar la possibilitat de col·laborar en aquest campus vam estar molt oberts a la iniciativa i a col·laborar amb ells”, i va remarcar que “l’esport en si i el futbol en concret són eines d’integració social, i crec que això ajudarà en el futur els joves”.
Etiquetes
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts