Adri Vilanova va buscar el gol a la primera meitat.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va posar el punt final a la pretemporada amb una derrota ahir per 1-0 contra el Lleida Esportiu en el marc del Trofeu Emili Vicente, històric entrenador tant dels lleidatans com dels andorrans, que va morir el 2017 al Principat mentre practicava bicicleta quan era entrenador del conjunt tricolor. Els tricolors van dominar tot el matx, però un golàs de xilena de Chuli va decidir el partit.

El duel va seguir el guió previst d’inici amb l’FC Andorra dominant la pilota, i el Lleida Esportiu esperant al darrere la seva oportunitat per sortir a la contra. Bover va ser el primer a provar-ho amb un tir llunyà, i Denis va respondre amb un altre tir que va aturar Lizoain sense problemes. Els locals van anar apujant línies i van obrir el marcador al minut 22 amb una espectacular tisora de Chuli per fer l’1-0. Vilanova va buscar l’empat, però la més clara va tornar a ser pel Lleida amb una rematada de De Mesa que Alende va treure sota pals, però el marcador no es va tornar a moure. A la represa, Hevel va tenir l’empat, però Iñaki el va poder treure, igual que amb la resta d’arribades dels del Principat, que van seguir sent els dominadors del duel, però que no van poder materialitzar el domini i van acabar sumant la tercera derrota de l’estiu.

Les proves ja s’han acabat i ara l’equip se centrarà a preparar l’estrena a la Segona Divisió de la millor manera possible. El debut arribarà dilluns que ve a la tarda contra l’Oviedo, que aquest cap de setmana va tancar també la seva pretemporada amb un empat sense gols davant del Racing de Santander, rival també dels tricolors aquesta temporada. Mentrestant, la secretaria tècnica treballa també en l’arribada de tres o quatre futbolistes, tal com va admetre Jaume Nogués, i intentarà també avançar feina en l’aspecte de sortides.

tracking